Alexandru Ion, actorul din serialul „Lia”, și Evelyne Vilcu s-au căsătorit civil: „Ne-am luat”

Ultima actualizare:

Zi importantă pentru Alexandru Ion, în vârstă de 37 de ani, actorul cunoscut pentru rolul său din iubitul serial „Lia”. Artistul și partenera lui de viață, Evelyne Vilcu, și-au unit destinele și și-au spus marele „Da” la starea civilă joi, 19 septembrie. Marea veste a fost dată chiar de el, prin intermediul rețelelor de socializare.

Alexandru Ion s-a căsătorit civil / foto: Instagram
Alexandru Ion s-a căsătorit civil / foto: Instagram

Alexandru Ion, în vârstă de 37 de ani, care joacă în serialul „Lia – Soția soțului meu” la Antena 1, și aleasa inimii sale, Evelyne Vilcu, au făcut un pas important în relația lor. Cei doi s-au căsătorit civil joi, pe data de 19 septembrie 2024. Actorul și partenera lui de viață au fost discreți și au dat vestea prin intermediul rețelelor de socializare.

Artistul a publicat și primele imagini de la cununia civilă. Evelyne a ales pentru această zi pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată o rochie de mireasă simplă, albă bineînețeles, mulată pe corp. La rândul său, mirele a optat pentru un tricou simplu alb, un sacou maro și o pereche de pantaloni albi.

„Ne-am luat!”, a fost mesajul scris de actorul Alexandru Ion în dreptul fotografiei publicate pe pagina sa personală de Instagram.

„Ne-am luat”

Actorul și partenera lui de viață s-au logodit în luna decembrie a anului 2022, când artistul a cerut-o de soție după un an și patru luni de relație. De asemenea, cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating, după cum dezvăluia chiar Alexandru Ion, în cadrul unui interviu.

Trăiesc cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții personale și mă bucur enorm că se suprapune cu cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții profesionale.

Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile”, declara cu ceva timp în urmă actorul, pentru unica.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net