Alina Radi, nașă de botez. La brațul cui va intra în biserică: „Ne-am bucurat enorm”

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani) este într-o perioadă în care se pare că totul îi merge ca pe roate! Simpatica artistă de muzică de petrecere a declarat în exclusivitate pentru Click! ce bucurie i-a făcut Dumnezeu de mărțișor prin oameni.

Alina Radi este nașă de botez pe 7 iulie împreună cu fiul său, Dario! Familia care a ales să îi creștineze copilul s-a pregătit temeinic pentru ziua în care a mers la viitoarea nașă a copilului său să o întrebe dacă vrea să îi creștineze bebelușul. Din imaginea trimisă de artistă pentru Click! putem vedea că întrebarea a fost scrisă pe un tort de bomboană în formă de inimioară.

„Vreți să fiți nașii mei”, este mesajul scris pe tortul de bomboană cu care aceștia au venit la viitoarea nașă acasă.

„Ne-am bucurat enorm, atât eu cât și fiul meu Dario, când am văzut că oameni dragi sufletului nostru au ales să le fim părinți spirituali. Sper să reușim să le fim un suport de nădejde atât pentru copil cât și pentru proaspeții părinți. De fiecare dată mă cuprind emoții aparte când trebuie să fiu alături unui prunc în taina botezului. Încerc cât pot de mult să fiu prezentă în viață finilor mei, să-i ajut și să-i sfătuiesc doar de bine”, a spus Alina Radi pentru Click!

Nu mai vrea la Survivor

Alina Radi a ajuns în centrul atenției după ce a participat la mai multe emisiuni de televiziune. Printre acestea a fost și cea de la „Survivor”, de la PRO-TV, de anul trecut, unde nu a stat foarte mult. Însă, acest lucru nu a ambiționat-o pe vedetă să își dorească să revină și în acest sezon la „Survivor All Stars”.

„Nu vreau să revin. Mai ales că acum am slabit foarte, foarte mult. Dacă aș merge acum acolo cred că în două - trei săptămâni aș dispărea. Nu mai am de unde să slăbesc. Am zece kilograme în minus de când am fost și până în prezent”,  declara recent Alina Radi pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net