Alina Sorescu, victimă pe Internet. Apelul disperat al solistei

Alina Sorescu a devenit victima unor mega escrocherii pe rețele de socializare! Vedeta s-a trezit cu noi conturi pe Internet care-i folsesc de numele ei pentru a cere bani. Alina Sorescu și-a avertizat fanii să nu dea curs unor asemenea escrocherii de proporții.

Alina Sorescu a ajuns ținta escrocilor de pe Internet Sursa: Instagram
Alina Sorescu a ajuns ținta escrocilor de pe Internet Sursa: Instagram

Alina Sorescu îngroașă rândurile vedetelor care sunt ținta mega escrocheriilor pe Intenet! Vedeta s-a trezit, peste noapte, cu mai multe conturi false pe rețelele de socializare prin intermediul cărora se cer bani grei în numele ei.

Fanii i-au semnalat vedetei că li se cer bani pentru ca aceasta să le trimită diverse cadouri la domiciliu. Cântăreața s-a sesizat și și-a avertizat admiratorii de pe rețele de socializare să nu dea curs unor asemenea invitații și să nu acceseze link-uri dubioase, care i-ar putea lăsa fără bani în conturi.

Am tot primit zilele acestea print-screen-uri cu profiluri false cu numele meu și cu invitații la concursuri dubioase la care să vă înscrieți.Vă rog să nu le dați curs. Contul pe care scriu acum, precum și cel de Instagram alina_sorescu_official sunt singurele mele caă de comunicare cu cei care mă simpatizează”, a avertizat Alina Sorescu, pe Facebook.

Contactată de Click!, Alina Sorescu a declarat că nu intenționează totuși să-i de în judecată pe cei care au făcut asemenea conturi false și care-i folosesc numele ilegal.

Oana Roman: „E o escrocherie cap-coadă! Să facă pușcărie!”

Și Oana Roman a semnalat, recent, că a fost victima unor escrocherii pe Internet. Fiica lui Petre Roman a descoperit că o firmă fantomă face reclamă ilegal la pastile de slăbit, folosindu-se în mod ilegal de imaginea ei.

Nu sunt singura în această situație, privește mai multe persoane publice. Este o firmă care vinde pastile de slăbit și care-și face reclamă cu mine, poze și interviuri. Au pus o poză cu mine, în care eu eram cu o sticlă de ceai, au scos sticla și au pus o cutie de pastile. Oamenii trebuie să înțeleagă că eu nu fac reclamă la chestia asta, este o escrocherie cap-coadă”, a dezvăluit Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta și-a contactat și avocații și a cerut despăgubiri.

Am luat legătura cu avocații mei, am făcut o comandă ca să văd de la ce firmă vine, am căutat firma, răspunde o femeie de la call-center, dar au un răspuns standard, este imposibil să o găsești.

Este o înșelătorie absolut îngrozitoare, voiam să dau de ei, dar nu ai cum, sunt firme fantomă. Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie pentru că e o invenție totul”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Mai multe vedete din România au fost ținta reclamelor false și a escrocheriilor on-line, de lungul timpului, precum Andreea Marin, Andreea Bălan sau Antonia și Alex Velea.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net