Ana-Maria Barnoschi a făcut petrecerea burlăcițelor pe yaht, la Mangalia. Cum se pregătește de nuntă cu terapia vampir?!

#Exclusiv Click!

Ana-Maria Barnoschi a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă. Vedeta Kanal D a făcut petrecerea burlăcițelor la mare, cu prietenele. Distracția a fost în toi! 

Ana-Maria Barnoschi nu a vrut să divulge încă data exactă a nunții cu alesul inimii ei, Vlad. Cei doi au făcut și cununia civilă în secret, luna trecută, iar acum urmează să pașească cât de curând la altar. 

Ana-Maria Barnoschi s-a distrat de minune cu burlăcițele, pe yaht, la Mangalia 

Și pentru că mai e foarte puțin până va păși la altar, colega lui Bursucu, a organizat, zilele acestea, o petrecere a burlăcițelor pe cinste. 

Vedeta Kanal D și-a chemat toate prietenele pe un yaht la Magalia, unde au petrecut de mama focului două zile și două nopți. Ana a probat voalul de mireasă, iar șampania a curs în râuri. 

Fetele au ancorat yahtul în larg, au făcut plajă și s-au bălăcit în voie ca să se răcorească. 

„Un final frumos, gata de un nou început perfect! Sunt pregătită să devin soție în curând”, a fost mesajul postat de Ana-Maria, în așteptarea marelui moment. 

Cum nunta bate la ușă, Ana-Maria a mers, zilele acestea, și la o clinică estetică unde a apelat la un tratament inovator, terapia vampir, pentru a arăta trăsnet în ziua cea mare. 

Câte rochii de mireasă va avea colega lui Bursucu? 

Ana-Maria Barnoschi (32 de ani) frumoasa colegă a lui Bursucu de la „Roata Norocului”( Kanal D), s-a cununat civil, pe 14 iunie, cu iubitul său, Vlad Bălău. Cei doi îndrăgostiți au mers la Starea Civilă, însoțiți doar de familiile lor și de prietenii foarte apropiați. Până și colegii de la Kanal D au lipsit de la eveniment, pentru că bruneta și-a dorit o ceremonie restrânsă.

La nuntă, însă, lucrurile vor sta cu totul altfel. Vedeta de la Kanal D ne-a dezvăluit că va avea două rochii de mireasă.

„Evenimentul mult mai amplu și mai important este nunta propriu-zisă și acolo sunt invitați și colegii mei, implicit Bursucu. 

Rochia de mireasă am început să o pregătesc, de fapt să le pregătesc, pentru că nu va fi una singură. De la începutul anului și până acum, m-am ocupat de tot ce înseamnă organizare, locație și alte detalii. 

Încă nu am stabilit exact locația unde vom petrece luna de miere, dar va fi probabil într-un loc exotic. Încă mă gândesc la acest aspect”, a dezvăluit Ana-Maria, pentru Click!

Îndrăgita prezentatoare TV a fost cerută de soție, în Grecia, insula Santorini, după un an și jumătate de relație. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net