Ana Maria Crudu a născut un băiețel! A postat prima imagine cu bebelușul, de ziua soțului ei! „Tăticule!”

Ultima actualizare:

Bucurie mare! În familia Crudu a mai venit un bebeluș! Ana Maria, sora familiei Crudu, a născut un băiețel sănătos tun. Ana a postat prima imagine cu micuțul in brațele tatălui lui.

Tatăl surorilor Crudu, domnul Nelu, a fost cel care a dat primul vestea că și Ana Maria este însărcinată și că va naște, în luna septembrie, un băiețel, la botezul ficei Danielei, care a avut loc în urmă cu aproximativ o lună.

Nelu Crudu: „Un băiețel, frumos foc. L-am văzut în aparate!”

Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă”, a declarat tatăl Danielei Crudu, la petrecerea de botez a fetiței Danielei Crudu, pentru Antena Stars.

Ana Maria Crudu (35 de ani) a devenit mamă, recent, și a postat prima imagine cu băiețelul ei nou-născut, în brațele soțului ei, Adrian Neagu, chiar de ziua acestuia, pe rețelele de socializare.

Sora Danielei Crudu a scris sub imaginea adorabilă cu cei doi mesajul: „La mulți ani, tăticule!”

Ana Maria a rămas însărcinată la puțin timp după sora ei, Daniela (34 de ani), care, în urmă cu nici o lună, și-a botezat și ea fetița, pe micuța Diana, pe care o are cu omul de afaceri machedon Dani.

Surorile Crudu, modele OnlyFans

Atât Daniela cât și Ana Maria Crudu și-au deschis cont pe OnlyFans pentru a-și mări substanțial veniturile. Ca un făcut, în același timp cât pozau pentru cunoscuta platformă pentru adulți, amândouă au rămas însărcinat.

Contactată de Click!, Ana Maria Crudu a mărturisit că soțul ei Adrian Neagu era cel care îi făcea fotografiile de pe patformă.

M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”,a declarat Ana Crudu, în exclusivitate pentru Click!

Ana Crudu, nuntă în Italia!

Ana Maria Crudu (35 de ani), sora fostei asistente tv Daniela Crudu, s-a căsătorit religios în luna iunie 2022 cu Adrian Neagu. Ana s-a căsătorit în biserică, pe meleagurile Italiei, cu alesul inimii sale, Adrian, după ce în 2021 s-a căsătorit și civil cu bărbatul alături de care spune că vrea să-și petreacă tot restul vieții ei.

Cununia civilă a avut loc în Suedia, acolo unde cei doi s-au și stabilit. Soțul Anei, Adrian, locuiește din copilărie în Suedia și are cetățenie suedeză. Adrian lucrează ca şofer de camion în Suedia. Cei doi s-au cunoscut când Ana a mers în vacanță.

Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo”, a declarat Ana Maria Crudu , în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net