Ana Odagiu, sărut pasional cu un actor faimos de la Hollywood: „L-am pupat” FOTO

Ultima actualizare:

Ana Odagiu și-a îndeplinit visul! Plecată în Praga, actrița a avut ocazia să îl întâlnească pe unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe planetă, pe nimeni altul decât pe Brad Pitt. Întâlnirea a fost încununată cu un sărut, iar celebrul actor a stat neclintit!

Ana Odagiu crede în visurile ei și nimic nu o poate opri! Talentata actriță, s-a căsătorit cu acte în regulă în septembrie 2023, cu actorul Condrad Mericoffer, după o relație de un an și jumătate. Cei doi au sărbătorit evenimentul special din viața lor la un restaurant aflat foarte aproape de locul unde își desfășoară o bună parte din activitate, și anume, Teatrul Național din București.

Chiar dacă mariajul Anei Odagiu funcționează perfect, aflată la Praga, împreună cu sora ei, Monica Odagiu, actrița nu s-a putut abține să nu îl sărute pe Brad Pitt când acesta i-a „sărit” în cale.

image

„L-am pupat pe Pitt între nas și gură, pentru că acolo, sigur nu l-a mai pupat nimeni! În rest, poze cu rudele mele sărace din străinătate”.

Din poze, și Brad Pitt pare a fi încântat de întâmplare, chiar dacă totul s-a petrecut la Muzeul de Ceară „Madame Tussauds”. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net