Analia Selis, emoții uriașe! Vedeta născută în Argentina e o microbistă înrăită

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Victoria Argentinei în Campionatul Mondial de Fotbal a adus multă bucurie şi în rândul românilor. În cazul cântăreţei Analia Selis cu atât mai mult, căci este şi ea originară din ţara lui Messi şi e chiar o microbistă înrăită. Artista a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a trăit, cu sufletul la gură, toate meciurile echipei favorite.

Artista urmărește meciurile echipei preferate împreună cu cei doi copii, Tiago și Noa
Artista urmărește meciurile echipei preferate împreună cu cei doi copii, Tiago și Noa

Analia Selis (45 de ani) s-a născut şi a crescut în Argentina, aşa că nu avea cum să nu fi fost crescută cu un respect deosebit faţă de fotbal. Deşi trăieşte în România de mai bine de 15 ani, artista nu a rupt niciodată obiceiul de a urmări meciurile de fotbal ale echipei din ţara natală. De câte ori este un astfel de eveniment, Analia este în stare să lase totul baltă, pentru a trăi emoţia fiecărui meci aşa cum a învăţat.

„Şi în acest campionat, aşa cum facem de obicei, ne-am uitat la aproape toate meciurile, încă de la primul. Sunt o microbistă. Şi am foarte mulţi prieteni argentinieni aici. Chiar şi Mario Castro, colegul meu de scenă, e tot din Argentina.

Suntem vreo 30 în gaşca noastră. Şi am avut o tradiţie anul acesta, ne-am propus ca fiecare meci să-l urmărim în alt loc, în altă casă. A fost ca un fel de superstiţie, ca să purtăm noroc Argentinei. Oricum, am văzut şi meciuri în care nu a jucat Argentina, tocmai pentru a înţelege mai bine evoluţiile tuturor.

Chiar suntem o gaşcă de pasionaţi şi trăim fiecare meci foarte intens, mai ales când joacă echipa noastră iubită. Spre exemplu, semifinala cu Croaţia am urmărit-o la Ambasada Argentinei”, povesteşte Analia, în exclusivitate pentru Click!

A urcat pe scenă după ce s-a disputat partida între Franța și Argentina
A urcat pe scenă după ce s-a disputat partida între Franța și Argentina

Artista nu a avut până acum ocazia să dezvăluie marea sa slăbiciune pentru „sportul rege”, aşa că s-a bucurat că a avut ocazia acum, când echipa din ţara sa natală a reuşit să-şi adjudece cel mai important trofeu.

„M-am bucurat foarte mult, mai ales pentru Messi, pentru că este, probabil, ultimul său meci într-un campionat mondial. Nu se ştie dacă va mai juca şi peste patru ani. Mi se parte foarte frumos că a reuşit să treacă în palmaresul său şi acest trofeu”, a mai spus Analia.

Ziua marei finale a campionatului mondial de fotbal a fost cu atenţie pregătită de Analia încă de acum câteva săptămâni, chiar dacă nu ştia că echipa preferată va ajunge să joace acest meci.

Pentru că a fost solicitată să cânte în aceeaşi zi, artista a avut de grijă să-şi programeze concertul la ora potrivită, astfel încât să poată urmări şi partida: „Am avut noroc cu cei de la Palatul Bragadiru. Am avut concert la Teatrul Godot şi ne-au lăsat să ne uităm întâi la meci, tot acolo. Au fost foarte mulţi şi din publicul care venise pentru concertul meu. Am urmărit împreună. Recunosc, eu nu am rezistat până la final, când am văzut prelungirile am fugit în culise. Trebuia şi eu să intru imediat pe scenă şi nu am mai rezistat. Dar am auzit strigătele de bucurie de la final şi am înţeles rezultatul”.

Artista a avut un concert chiar în seara finalei
Artista a avut un concert chiar în seara finalei

Analia îşi doreşte ca şi copiii ei să păstreze acelaşi drag pentru fotbal, aşa că toate meciurile le vede, de obicei, cu ei.

„Tiago (10 ani, n.r.) face şi el fotbal, aşa că e foarte pasionat. Dar se uită şi fetiţa, Noa (care împlineşte 12 ani în data de 3 ianuarie, n.r.). Eu am crescut în dragoste pentru acest sport şi mi-am dorit să le-o transmit şi lor mai departe. Mai ales că ambii au cetăţenie argentiniană”, a mai spus ea.

Milioane de fani pe străzi în Buenos Aires

Victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale a fost urmată de o explozie de bucurie în toată țara.

Pe străzile din capitala Buenos Aires milioane de oameni au ieșit pentru a celebra cel mai mare succes al fotbalului argentinian din ultimii 36 de ani.

De altfel, a fost aleasă aceeași Piață a Obeliscului în care s-a serbat și precedenta victorie, chiar dacă majoritatea celor care au ieșit în centrul orașului nici măcar nu erau născuți când Maradona scria istorie în Mexic în 1986. Dar ei trăiseră toată viața cu speranța că vor putea simți emoțiile unui succes de asemenea proporții.

În piața centrală din Buenos Aires nu mai era loc să arunci un ac. FOTO: Guliver/ Gettyimages
În piața centrală din Buenos Aires nu mai era loc să arunci un ac. FOTO: Guliver/ Gettyimages

Numele lui Messi a fost scandat din toate piepturile. După lăsarea întunericului imagini cu el au fost proiectate pe clădirile din jur, iar artificiile și-au făcut apariția pe cerul care parcă plângea și el de bucurie alături de suporterii sud-americanilor.

Incidentele cu poliția au fost sporadice, semn că bucuria adusă de prestația echipei lui Messi a fost extremă și petrecăreții nu au mai avut timp să se gândească și la altceva în afară de a fi fericiți.

Aseară, după închiderea ediției, naționala Argentinei urma să revină în țară, la bordul unui avion charter.

Drumul de la Doha la Buenos Aires durează 21 de ore, conform sportingnews.com.

Se așteaptă ca alte câteva milioane de oameni să însoțească autocarul echipei de la aeroport către locul ales de argentinieni pentru celebrare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net