Anca Badiu revine în muzică, după aproape un deceniu de pauză! Unde va cânta vedeta

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (45 de ani) a devenit cunoscută după ce a făcut parte din trupa Class! Însă, chiar dacă a avut succesul profesional mult dorit, artista a ales să se retragă, pentru o perioadă destul de lungă, din lumina reflectoarelor, pentru un trai liniștit fără agitație. Contactată de Click!, după aproape un deceniu de pauză, artista ne-a mărturisit că se reîntoarce în lumina reflectoarelor.

„Acum pregătesc mai multe piese pentru evenimentele care urmează să vină. Am zis că o să revin în muzică...încet, încet. George Ciotoi, un bun prieten de-al meu, tot insistă să revin în acest domeniu și am decis să o fac. Îmi place foarte mult de George că vorbește foarte frumos cu mine și are o energie pozitivă foarte bună și simt că o să avem o colaborare ca la carte”, a spus Anca Badiu, pentru Click!

Afectată emoțional

S-a împlinit un an și jumătate de când Anca Badiu trecea prin momente de cumpănă sufletească, iar asta din cauza cățelușei sale, Bijou, care a murit din cauza unor probleme medicale. Pentru a-și mai alina suferința, și-a cumpărat un alt patruped jucăuș pe nume Pancino.

„După moartea lui Bijou încă nu mi-am revenit complet, pentru că a fost o legătură foarte strânsă între noi. Merg, de când a murit Bijou, în fiecare zi la ea la mormânt, vorbesc cu ea, pentru că îmi este foarte greu fără ea!

Ultimii ani pentru mine au fost foarte triști pentru că mi-a murit și cățelul și fratele meu și tot așa, au venit unele peste altele peste mine. Sincer, aș vrea să mă retrag în munți să nu mai aud de nimeni și nimic. Plus că am ajuns să am o anxietate pentru aglomerația din București și pentru mersul la televiziuni. La TV mereu trebuie să arăți bine, să fii aranjată, slăbuță”, a conchis pentru Click!, Anca Badiu.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea. Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net