Andreea Dos Santos-Monteiro de la MasterChef a slăbit 23 kg, în nouă luni. Cum a reușit să arate mai bine ca înainte de sarcină

#Exclusiv Click!

Andreea Dos Santos-Monteiro a devenit cunoscută după ce a participat la ”MasterChef”.  Frumoasa bruntă de 36 de ani este și antrenor de fitness și are doi copii superbi, Heron Maximilian și Grace. Cel mic, Heron Maximilian, a venit pe lume acum nouă luni, iar mama sa povestește că este extrem de iubitor și îndrăgit. Viața cu doi copii îi priește Andreei, care a dezvăluit, pentru Click!, și cum a reușit să dea jos 23 de kg în 9 luni. 

cub Andreea Dos Santos Monteiro png

Click!: Ești din ce în ce mai frumoasă, iți priește viața de mămică...

Andreea Dos Santos-Monteiro: Viața de mămică, cu 2 copii este o perioadă foarte bună pentru mine. Cel mic are 9 luni și este extrem de iubitor și îndrăgit. E foarte cuminte. Acum, doarme aproape toată noaptea. Amândoi, copilașii, dorm în camera lor. Heron Maximilian și Grace sunt numele copiilor meu.

Ți-ai revenit repede după sarcină. Cum ai slăbit?

Am slăbit, chiar am ajuns un pic sub greutatea de la care am pornit. Am slăbit 23 de kg în 9 luni, cu multă dietă.

Andreea Dos Santos-Monteiro
Andreea Dos Santos-Monteiro

Și, ce ai făcut?

În ultimele luni, m-am focusat destul de mult pe antrenamente. Dar, în mare parte, dieta este importantă. A avut un mare impact în evoluția aceasta. Am evitat pe cât de mult posibil produsele semipreparate, grăsimile, grăsimea vizibilă de pe mâncare, carbohidrații, prăjelile. Iar, în ultima perioadă, chiar și fructele le-am evitat.

Și sport?

Sportul, destul de moderat. Având tot acest timp, aproximativ 2-3 antrenamente pe săptămână, nu chiar în fiecare săptămână, pentru că au fost momente când copiii au fost răciți. Atunci, chiar nu aș fi putut să fac antrenament cu ei acasă. Însă, îmi place să fac între 2 și 4 antrenamente pe săptămână, cel puțin în momentul de față.

Cât durează un antrenament?

Depinde. Dacă mă antrenez la adevărata intensitate, cam 2 ore. Între 35 min și 2 ore.

Ți-au revenit pătrățelele pe abdomen?

Absolut.

Andreea are propriul program de slăbit, adresat femeilor

Recomanzi aceste antrenamente? Ai o grupă care te urmează?

Am un program de slăbit online, sub care, în momentul de față, am 3 programe de slăbit. În curând, vom avea și un program de Detox, care conține niște sucuri de detoxifiere, salate și antrenamente. Toate aceste programe includ antrenamente, rețete, diete personalizate și, evident, motivație.

Motivația ne lipsește, unora.

Este foarte important grupul de suport pentru fetele din program deoarece există, cu adevărat, susținere.

Ai numai fete în program?

Da. Programul este destinat, exclusiv, femeii. Soții slăbesc, indirect, deoarece femeile sau soțiile gătesc pentru întreaga familie. De aceea, am și un program destinat întregii familii, astfel încât să se poată plia pe toți membrii familiei, copiii, soți și ele, evident.

Timp liber mai ai?

Foarte puțin timp liber. Timpul liber, cel mai valoros pentru mine, este timpul petrecut cu copiii. Nu prea există pentru mine televizor, filme și alte plăceri.

Te încarci din energia copiilor.

Mă încarc din absolut orice fac. Din antrenamente, din discuțiile cu fetele, pe grupuri, din ședințele de Coaching, pe care le am cu ele, din timpul petrecut cu copiii. Fac ceea ce îmi place. În momentul acela, absolut totul devine o plăcere.

Andreea face antrenamente live, de acasă

andreea dos santos monteiro click ro 2 jpeg

De când ai descoperit că iți place să faci antrenamente?

Antrenamentele filmate, de acasă, am început să le fac în timpul pandemiei. În momentul în care s-au închis sălile, am creat un concept pe care l-am numit "Fă din pandemie momentul tău de glorie". În care, făceam antrenamente acasă, cu femeile, gratuit. Chiar și acum, totul este gratuit. Antrenamentele sunt LIVE, sunt disponibile pentru toată lumea și sunt gratuite.

Dar dieta?

Doar programul de dietă nu este gratuit. Dieta este una foarte, foarte delicioasă. Diferită de tot ceea ce există pe piață, deoarece am implementat experiența mea de la "Materchef". Asta a dus la niște preparate mult peste nivelul dietelor tradiționale, care există în momentul de față. De multe ori ajung la mine persoane care au lucrat cu antrenori celebri și care îmi spun că ceea ce primeau acolo este "mic copil" pe lângă ce facem noi aici.

Dieta se schimbă la fiecare 2 săptămâni. De fiecare dată, introduc preparate noi, astfel încât să nu se plictisească. Se schimbă în permanent, nu se repetă aceleași preparate. Mă ghidez, întotdeauna, după sezon, după ce există în momentul respectiv pe piață. Încerc să creez ceva complex, astfel încât organismul să primească nutrienții de care are nevoie.

De când faci asta?

S-au împlinit, anul acesta, 8 ani.

Arați de 21 de ani.

Ah! De când fac fitness? Fac asta de 22 de ani. Și, împlinesc 37 de ani, duminică (10 aprilie, n,r).

Cum o să iți petreci ziua de naștere?

Se pare că vin rudele, în vizită. Vine sora mea din Cipru, soacra mea din Belgia, vin părinții mei, va fi casa plină. Am decis că vom sărbători în familie. De obicei, nu am planificat absolut nimic. Deoarece, nu agreez faptul că nu este vara, nu este cald, de ziua mea, și atunci sărbătorim cu copiii, vara, pentru că ei sunt născuți vara. Soțul meu este născut pe 12 aprilie, iar eu sunt pe 10 aprilie. Așa că, le cuplăm , cumva. O să fie bine!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net