Andreea Marin, imagini de vis din vacanța în Israel! „Zâna” nu se lasă de sport nici în concediu

image
Andreea Marin face sport în mod regulat

Divorțul de medicul turc pare Tuncay Ozturc (30 de ani) pare că-i priește Andreei Marin (42 de ani). Bruneta este într-o formă de zile mari, iar asta se vede cu ochiul liber. Ce-i drept, depune și efort pentru a arăta mereu ca scoasă din reviste.

Andreea Marin a „fugit” în vacanță, cu doar câteva zile înainte de începerea show-ului „Uite cine dansează”, acolo unde jurat alături de veșnica ei rivală, Mihaela Rădulescu.

A ales o destinație superbă: Tel Aviv. Andreea Marin a zburat spre Israel pentru a se ruga, a admira frumusețea locurilor sfinte și a savura energia de pe Marea Galileei. Chiar dacă s-a răsfățat cu razele soarelui în fiecare zi, Andreea nu a ratat ocazia de a face jogging pe plajă și de a profita de aerul curat. Vedeta a publicat o serie de imagini inedite, din vacanță, pe contul ei oficial de Facebook. 

image
„Zâna” este într-o formă de zile mari

„Vedeți plaja liniștită, întinderea aceea nesfârșită de albastru senin și oamenii aceia  mici, mici alergând pe linia dintre pământ și apă? Ei bine, voi fi unul dintre ei. Mișcarea e viață! Așa începe o bună dimineață! Un gund bun din Tel Aviv”, a scris Andreea Marin, în dreptul unei dintre fotografii.

image
„Zâna” este într-o formă de zile mariFoto: Facebook

Fosta zână a surprizelor va apărea din nou pe micile ecrane! De data aceasta, Andreea Marin nu va mai fi prezentatoare, ci jurat la o emisiune de dans. Este vorba despre show-ul „Uite cine dansează”, difuzat la Pro TV. 

simeon stalpnicul png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg