Andreea Tonciu, schimbată total! Arată spectaculos și și-a propus să meargă iar la estetician

#Exclusiv Click!

Andreea Tonciu (36 de ani) arată spectaculos! Simpatica mămică are, până în prezent, doar o intervenție estetică, la nivelul feței și anume cea de remodelare a nasului făcută în 2014. Contactată de Click!, bruneta ne-a mărturisit că în perioada următoare și-a propus să ajungă în cabinetul medicului estetician pentru mici retușuri, iar noi am aflat care sunt acelea.

“Nu mi-am schimbat nimic la față…chiar vreau să îmi mai fac câte ceva pentru că vârsta își spune cuvântul. La vârsta pe care o am toți îmi dau cu zece ani în minus. Am noroc de Mama Natură. Sunt foarte fericită în pielea mea că momentan nu îmi arăt vârsta reală dar știi cum suntem noi femeie vrem să arătăm din ce în ce mai bine, să ne îmbunătățim aspectul fizic cu câte ceva și chiar îmi doresc să îmi mai fac și eu câte ceva. Să umblu la față pentru că nu am umblat la față cu excepția operației estetice de la nas nu am absolut nimic și chiar vreau să îmi fac ceva la față. În viitorul apropiat vreau să îmi fac și eu buzele puțin mai mari și ochi de pisică să fiu o pisică care zgârie rău”, a declarat Andreea Tonciu pentru Click!

Click! spune

Andreea Tonciu are o familie foarte frumoasă! Bruneta s-a căsătorit în 2016 cu Daniel Niculescu, cu care are o fetiță, de șapte anișori, pe nume Rebecca. Vedeta și soțul său i-au avut ca nași de cununie și părinți spirituali, atunci, pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cu care se înțeleg și acum perfect.

“Naşa mea (Anamaria Prodan – n.r) a fost tot timpul alături de mine, orice poză, orice îi scriam, ea îmi răspundea, îmi dădea sfaturi, chiar eu mă înţeleg foarte bine cu naşa de foarte mult timp şi oricum îmi promisese că o să fie naşa mea de foarte mult timp. Acum ne-am decis că, adică ne-am decis, acum dacă eu am spus că eu fac nunta, normal că naşa a rămas Anamaria”, spunea pe atunci Andreea Tonciu, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net