Angela Similea, cuprins─â de triste╚Ťe. Merge des la morm├óntul so╚Ťului ╚Öi st─â cu griji pentru fiul ╚Öi nepo╚Ťii din SUA

27 iunie 2020
image
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, al─âturi de so┼úie ┼či de cei doi copii

Angela Similea este ├«n putere, este activ─â, a r─âmas un etalon al elegan╚Ťei, ├«ns─â singur─âtatea o cople╚Öe╚Öte. A r─âmas v─âduv─â ├«n 2011, dup─â decesul so╚Ťului ei, Victor Surdu, iar fiul ╚Öi nepo╚Ťii sunt stabili╚Ťi ├«n SUA. Celebra interpret─â le-a spus apropia╚Ťilor c─â, atunci c├ónd Dumnezeu o va lua la el, ea vrea s─â fie ├«nmorm├óntat─â ├«n Cimitirul M─ân─âstirii Samurc─â╚Öe╚Öti din Cirog├órla, l├óng─â Victor al ei.

Angela Similea (73 ani) s-a retras din lumina reflectoarelor, dar cu toate acestea, ├«ndr─âgita artist─â r─âm├óne un simbol al muzicii anilor '80. Pandemia de coronavirus ╚Öi-a pus amprenta ╚Öi asupra vie╚Ťii artistei noastre. Aceasta nu ╚Öi-a v─âzut de luni bune fiul, pe Sorin Hilgen (47 ani), ╚Öi pe cei doi nepo╚Ťi de la acesta, pe Jan Christian (25 ani) ╚Öi pe Grace (23 ani), stabili╚Ťi ├«n America, acolo unde cazurile de coronavirus cresc alarmant. Azi, 27 iunie, Statele Unite au ├«nregistrat 40.000 de cazuri de infectare cu coronavirus ├«n doar 24 de ore, a╚Öa c─â solista ├«╚Öi fr├ónge m├óinile de dor ╚Öi de griji pentru cei dragi.

image
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, al─âturi de so┼úie ┼či de cei doi copiifoto: arhiv─â personal─â

Pandemia a ╚Ťinut-o ├«n cas─â ╚Öi pe Angela Similea, care anul acesta n-a mai ajuns ├«n vizit─â la cei dragi, peste Ocean. De c├ónd restric╚Ťiile s-au ridicat, Artista merge periodic s─â-╚Öi ├«ncarce bateriile la M─ân─âstirea Samurc─â╚Öe╚Öti din Ciorog├órla, dar ╚Öi pentru a-i aprinde o lum├ónare so╚Ťului ei, la morm├ónt. Victor Surdu, ucis de ciroz─â ├«n 2011, ├«╚Öi doarme somnul de veci ├«n cimitirul din curtea m─ân─âstirii.

image
Angela Similea are grij─â ├«n permanen╚Ť─â de morm├óntul so╚Ťului

A fost cu pachete la cimitir ├«n S├ómb─âta Mor╚Ťilor

├Än s├ómb─âta ├«n care Biserica Ortodox─â a avut mo╚Öii de var─â, ├«n acea s├ómb─ât─â a mor╚Ťilor, Angela Similea a mers cu pachete ╚Öi coliv─â la cimitirul m─ân─âstirii, unde se afl─â ├«ngropat Victor Surdu. La 9 ani de la moartea lui, ea a luat o decizie radical─â. Atunci c├ónd Dumnezeu va dori s─â o ia la el, artista dore╚Öte s─â fie ├«nmorm├óntat─â l├óng─â so╚Ťul ei, la M─ân─âstirea Samurc─â╚Öe╚Öti din Ciorog├órla, o oaz─â pentru to╚Ťi cei care ├«i calc─â pragul.

Singurul l─âca┼č de cult din Rom├ónia cu trei altare

M├ón─âstirea Samurc─âse┼čti-Ciorog├órla se afl─â la 20 de kilometri de Bucure┼čti ┼či e singurul l─âca┼č de cult din Rom├ónia cu trei altare. E o m├ón─âstire de maici veche de 200 de ani, care are trei hramuri: Sf├ónta Treime, Adormirea Maicii Domnului ┼či Cuvioasa Paraschieva. A fost, de-a lungul timpului, ascunz─âtoare pentru Tudor Vladimirescu ┼či pandurii lui, dup─â care, ├«n timpul r─âzboiului, a fost distrus─â aproape ├«n ├«ntregime de bombardamente.Cite╚Öte ╚Öi:

Angela Similea, 12 drame în 10 ani: i-au murit patru persoane din familie, iar asta nu e tot

Cu ce se ocup─â unicul fiu al Angelei Similea, Sorin Hilgen, ├«n America. Are un salariu uria┼č

Angela Similea a avut patru c─âsnicii

Angela Similea are la activ patru c─âsnicii. Prima dintre ele a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a desp─âr╚Ťit ├«nainte s─â aib─â copii. Dup─â el a urmat mariajul cu Sorin Movileanu, chitarist. Cu acesta din urm─â, Angela Similea are un fiu, c─âruia i-a dat numele tat─âlui s─âu, Sorin. Mai t├órziu, fiul Angelei Similea ╚Öi al chitaristului Sorin Movileanu a fost ├«nfiat de urm─âtorul so╚Ť al artistei, Jan Hilgen, om de afaceri din Olanda. Solista s-a desp─âr╚Ťit ╚Öi de omul de afaceri olandez ├«n 1991, dup─â 17 ani de mariaj. ├Än perioada ├«n care era cu Jan, interpreta a tr─âit o frumoas─â poveste de dragoste cu Florin Piersic. Al─âturi de el, Angela Similea a format, ├«n anii '80, cel mai frumos cuplu de pe scen─â. ├Äns─â iubirea lor a fost una interzis─â, ├«ntruc├ót am├óndoi erau c─âs─âtori╚Ťi cu altcineva. Pentru Angela Similea, Florin Piersic a fost marea dragoste. ├Än 1999, Angela Similea s-a c─âs─âtorit cu Victor Surdu, b─ârbatul care a a╚Öteptat-o timp de 30 de ani.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg