Antonela Pătruț, trai de prințesă alături de Arpad Paszkany: „Mă răsfață foarte des cu multe cadouri și surprize!”

#Exclusiv Click!

Antonela Pătruț (28 de ani), actuala iubită a lui Arpad Paszkany (52 de ani), fostul patron CFR Cluj, duce o viață de prințesă de când se iubește cu celebrul milionar. Cadouri scumpe, cum ar fi o mașină de peste 100.000 de euro, vacanțe de lux, dar și multe alte lucruri la care unele domnițe doar visează.

„După o lungă ședere în Dubai ne-am întors în Europa. În ultima perioadă am petrecut mai mult timp în Budapesta, oraș care îmi place foarte mult și pe care încep să îl cunosc din ce în ce mai bine. Am început să mă acomodez și cu circulația, conducând mașina pe care am primit-o pe Paște, un cadou minunat din partea iubitului meu. Fac progrese și în ceea ce privește învățarea limbii maghiare, îmi doresc până la sfârșitul anului să o pot vorbi fără probleme”, a spus Antonela Pătruț, pentru Click!

Planuri peste planuri

Relația celor doi este una serioasă, având în vedere că nu pot sta despărțiți, nici măcar o zi:

„Iubitul meu este foarte bine, se ocupă de afacerile lui, dar rămâne suficient timp și pentru noi. Mă răsfață foarte des cu multe cadouri și surprize de toate felurile. Suntem foarte fericiți. În scurt timp vom pleca la casa din Marbella, unde vom petrece mare parte din perioada verii. Acolo vom fi împreună cu mai mulți prieteni cu care vom vizita diferite locații de pe Costa del Sol și Portugalia. Am să vă țin la curent pe Instragram”.

Milionarul a fost patron la CFR Cluj până în anul 2014

Arpad Paszkany s-a aflat la conducerea clubului de fotbal CFR Cluj până în anul 2014. Astfel, perioada în care clubul de fotbal a fost patronat de Arpad căpătase o mare amploare, necesitând multe sacrificii financiare. Totuși, Arpad a decis să renunțe la conducerea CFR Cluj în anul 2014, când era deja în insolvență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net