Avem imagini inedite cu Cristian Harhătă de la „Batem palma”.Cum s-a născut piesa „Floricică rară”

Fostul concurent de la show-ul ”Batem palma”, de la Pro TV, Cristian Harhătă a descoperit cum poate promova în cântecele lui florile rare dar și locuri speciale din țară, unde cresc plante rare. Când alții rup plante protejate și strică zone protejate, solistul face exact invers.

cosmin selesi si cristian jpg

Recent solistul a filmat un nou videoclip tocmai în Gura Humorului, unde prezintă frumusețile din țara lui dar și cântă despre plantele protejate. „Bujorii sunt flori deosebite adorate de femei, însă puțini știu că există și Bujorul de munte numit și Smârdar, o floare protejată de lege deoarece e o floare foarte rară, iar la noi se găsește în Munții Carpați. Deși îmi plac foarte mult florile și mai ales să le dăruiesc, respect aceste flori protejate si consider că ele trebuie promovate în melodiile folclorice tocmai pentru a conștientiza valoarea acestora pentru fauna munților noștri. La figurat aș vrea să dăruiesc Bujori de munte tuturor ascultătoarelor cărora le-a intrat la inimă melodia ”Floricică rară”.

Cristian la filmările videoclipului
Cristian la filmările videoclipului

"Floricică rară" este o melodie cu versuri ademenitoare, care pătrund în sufletul ascultătorului și îl transportă într-o călătorie imaginară prin peisajele mărețe ale munților. Inspirată de frumusețea și delicatețea bujorului de munte, melodia captează esența acestei minunate flori rare și povestește despre iubire, dor și amintiri. Videoclipul, regizat cu măiestrie de videograful Bogdan Ciobanu si echipa sa, redă în imagini fascinante peisajele pitorești de la Gura Humorului, unde se întâlnesc vârfuri muntoase încărcate de istorie și flora bogată a acestor locuri. Într-un cadru natural deosebit, în locația La Roată, Cristian Harhătă interpretează cu pasiune și emoție versurile melodiei, captivând publicul prin autenticitatea sa și vocea sa inconfundabilă.

Cristian Harhata la filmare
Cristian Harhata la filmare

Pentru rolul fetei ce i-a frânt inima în videoclip, Cristian din Iași, a făcut un casting riguros. Rolul a fost jucat de una din cele mai iubite artiste din muzică populară Andreea Romilă. Cunoscută pentru vocea ei frumoasă, dar și pentru ținutele ei extravagante inspirate din portul tradițional moldovenesc. Acest rol i s-a potrivit Andreei Romilă atât de bine încât fanii au rămas uimiți de acest videoclip inedit.

"Floricică rară" devine astfel un adevărat omagiu adus frumuseții femeiești, naturii și tradițiilor noastre autentice. Melodia încântă prin armoniile sale rafinate, iar versurile poetice rămân întipărite în inimile ascultătorilor.

Cine este Cristian Harhătă

Cristian Harhătă este un artist apreciat pentru autenticitatea și pasiunea sa pentru muzica populară. De-a lungul carierei sale, a reușit să cucerească publicul prin interpretările sale captivante și să promoveze cu mândrie valorile culturale românești.

Videoclipul muzical "Floricică rară" este o producție de înaltă calitate, care va răsuna în sufletul fiecărui ascultător și va aduce emoția tradițională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net