Bella Santiago a făcut petrecerea burlăcițelor la piscină, în costum de baie!

#Exclusiv Click!

Bella Santiago are programată nunta pe 26 mai. În week-end, artista a făcut petrecerea burlăcițelor, la o piscină din afara Bucureștiului. Fetele s-au distrat și s-au bălăcit în costume de baie decoltate! Cât despre viitoarea mireasă, aceasta a îmbrăcat un costum alb.

Bella Santiago (33 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă pe 26 mai, la cinci ani după căsătoria civilă cu Ionuț Grigore. Artista e în focul pregătirilor în această perioadă, având  doar patru zile până la nuntă.

În week-end, artista a făcut petrecerea burlăcițelor, în costume de baie, la o piscină din afara Capitalei. Fetele au îmbrăcat costume de baie decoltate, negre, iar viitoarea mireasă a purtat unul alb. Bălăceala și distracția au fost în toi.

Am făcut party al burlăcițelor, în costume de baie, cu prietenele mele, la piscină. Sunt foarte încântată”, a spus artista, care s-a distrat pe cinste cu fetele, înainte de nuntă,  postând poze de la party.

A probat 10 rochii de mireasă

Bella a ales din timp restaurantul, a antamat cântăreții, a făcut lista de invitați și a fost și la proba pentru rochia de mireasă.

Alegerea rochiei de mireasă a fost, însă, una cât se poate de dificilă pentru artistă! Aceasta și-a dorit, de la început, două rochii de mireasă, una pentru biserică și alta pentru petrecere.

A probat nu mai puțin de zece modele, toate purtând semnătura Aryanna Karen.

Bella Santiago va cânta la propria nuntă! „Nu cred în superstiții de astea!”

Bella Santiago și soțul ei, kinetoterapeutul Ionuț Grigore, s-au căsătorit civil în 2018. Cei doi s-au cunoscutt în România, prin intermediul unui prieten comun. A fost dragoste la prima vedere, căci au știut din prima clipă că vor rămâne împreună.

Nunta celor doi va îmbina tradițiile din țara adoptivă a artistei, România, dar și din cea natală, Filipine. La petrecere vor participa 400 de invitați: restaurantul este ales, la fel și meniul și aranjamentele florale.

Atmosfera de la petrecere va fi întreținută de colegii de breaslă ai artistei. Adi Cristescu și grecul Nikos Papadopoulos vor cânta la nuntă, iar Bella promite să li se alăture.

La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă!

Avem doar o pereche de nași, pentru că așa a vrut soțul meu. El este român și eu sunt filipinează, respectăm tradiția ca la români. În Filipine avem 10 nași!

O să cânt! Am auzit că se întâmplă ceva rău dacă vrei să cânti la nunta ta, dar eu sunt filipineză și nu prea cred în așa ceva, în superstiții din acestea. Acum depinde și de cuplu, de relație cum e. Eu mă risc!”, a mărturisit Bella Santiago, pentru Click!

Bella Santiago a devenit cunoscută în România în 2018, atunci când a câștigat show-ul de talente „X Factor”, de la Antena 1. Ulterior, artista a participat la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe Kanal D, dar a ajuns și în selecția pentru „Eurovision” de două ori până acum.

Vedeta este mama unei fete de 11 ani, dintr-o căsătorie anterioară, pe care o crește alături de actualul soț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net