Bianca Drăgușanu l-a înlocuit pe Bădălău cu alt milionar în Dubai?

Ultima actualizare:

Aflată în vacanță în Dubai, blondina își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Bianca Drăgușanu postează pe rețelele sociale pe unde își petrece timpul, dar mai ales cu cine.

Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram
Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

După ce și-a încântat urmăritorii cu filmările postate, în care dansa provocator alături de prietenii săi, într-un club, de Revelion, aceasta și-a intrigat fanii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie în care se vede doar mâna celui ce o însoțea la cină. Fosta asistentă tv lua masa la un restaurant luxos alături de un bărbat misterios și servea un pahar de vin alb.

Ceea ce a atras atenția fanilor a fost chiar ceasul de la mâna bărbatului, din aur cu diamante, prețul ceasului sărind, probabil, de 100.000 de euro. Cei ce o urmăresc pe Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale s-au întrebat dacă blondina l-a înlocuit deja pe Gabi Bădălău, sau este chiar el în acea fotografie. Relația dintre cei doi a fost cu suișuri și coborâșuri, fosta asistentă tv și milionarul au bifat mai multe despărțiri de-a lungul timpului.

Fanii se întreba dacă bărbatul misterios din poze este chiar Bădălău, din cauza ultimului scandal dintre cei doi, când, aflați într-un restaurant de lux din Dubai, s-au certat foarte tare, iar fosta asistentă tv l-a provocat pe omul de afaceri chiar să o lovească. Cearta dintre cei doi a durat ceva vreme, până când Bianca Drăgușanu a părăsit localul în care se aflau, iar Bădălău a urmat-o, însă, la scurt timp, cei doi s-au întors ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Recent, cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de relație, însă, se pare că certurile nu au dispărut.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net