Bobby Păunescu, adevărul despre noua iubită. Ce spune despre misterioasa relație: „Ne-am revăzut în august”

La vârsta de 49 de ani, Bobby Păunescu pare să fi renunțat, cel puțin temporar, la relațiile cu femei mai mult sau mai puțin cunoscute. După un mariaj scurt, de doar trei ani, cu fotomodelul Alice Peneacă și o relație lungă de 12 ani cu actrița Monica Bîrlădeanu, omul de afaceri și-a începutul anul cu o nouă femeie. Cei doi s-au afișat pe rețelele de socializare de mai multe ori, iar recent Bobby Păunescu a oferit detalii despre misterioasa lui relație.

Bobby Păunescu, adevărul despre noua iubită, Maria Blacioti
Bobby Păunescu, adevărul despre noua iubită, Maria Blacioti

Bobby Păunescu, adevărul despre noua iubită, Maria Blacioti

Pe iubita producătorului o cheamă Maria Blacioti, este divorțată, are două fete superbe și nu are nici măcar o legătură cu lumea mondenă. Cei doi au petrecut Revelionul împreună, într-un club select din Capitală, și au pozat pe rețelele de socializare ca un cuplu, în fața bradului de Crăciun.

Cei doi sunt de nedespărțit, încă din toamna anului 2023. Însă recent regizorul a dezvăluit un detaliu important despre relația cu noua sa iubită. Bobby Păunescu a mărturisit că pe el și Maria îi leagă o relație veche și că se cunosc de când erau doar niște copii în școala generală, potrivit Viva.ro.

„Ne cunoaștem din școala generală și ne-am revăzut în august. În școala generală nr.19, Arghezi, lângă fosta locație a Ambasadei SUA. În școala generală eram iubiți.”, a dezvăluit pentru VIVA, producătorul.

Maria Blacioti este de profesie medic ginecolog și are aproape 50 de ani, ca și omul de afaceri. Cei doi au petrecut Revelionul într-un club select din Capitală, unde s-au distrat de minune alături de fiicele acesteia, Ioana și Ana.  Relația celor doi pare să fie destul de serioasă, Bobby Păunescu făcând recent și o vizită în America, la sora Mariei Blacioti.  Despre Maria Blacioti se știe că a fost căsătorită cu Stelian Budeș, un cunoscut om de afaceri care deține mai multe afaceri în zona Dobrogei.

Chiar dacă s-a iubit cu femei minunat, Bobby a recunoscut că nu el a fost cel care a decis să încheie relațiile respective și că, practic, a fost cel părăsit de fiecare dată. A fost mereu discret cu viața personală însă cu actuala relația pare să aibă un viitor stabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net