Bobby Păunescu, vacanță de vis în Elveția. Și-a dus iubita la schi. FOTO

Bobby Păunescu (49 de ani) este mai fericit ca niciodată în brațele actualei sale partenere. Din toamna anului trecut, afaceristul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Maria Blacioti, medic ginecolog de profesie. Pentru că se înțeleg foarte bine…atunci când nu sunt la serviciu cei doi aleg să își petreacă majoritatea timpului liber împreună. După ce au petrecut Revelionul într-un club de fițe din Capitală acum cei doi au ales să meargă să se relaxeze la schi și nu oriunde…ci în Elveția.

Din imaginile postate de partenera de viață a lui Bobby Păunescu putem vedea cât de fericiți sunt cei doi împreună. Se pare că atunci când sunt unul lângă altul probleme de zi cu zi și stresul de la serviu îi ocolesc în totalitate.

Pentru că au ales să își petreacă câteva zile, de concediu, la schi, în Elveția, unde este frig, cei doi au avut grijă să se echipeze corespunzător locului unde merg să petreacă. Putem vedea din imagini că cei doi adoră să facă fotografii împreună și să imortalizeze fiecare moment împreună: cum sunt pe pârtie la cota 3057, cum urcă până acolo cu telescaunul sau cum se încălzesc cu un ceai fierbinte.

Click! spune

Bobby Păunescu este regizor, producător, scenarist, om de afaceri și patronul B1 TV. A avut realții cu femei celebre și frumoase, printre care actrița Monica Bârlădeanu, modelul Alice Peneacă (care i-a fost soție între 2015 și 2018) și mezzosprana Andreea Ilie. Însă, Monica Bîrlădeanu a fost una dintre marile iubiri din viața lui Bobby Păunescu, frumoasa actriță reușind să-l cumințească  pe afacerist o vreme. Relația lor a durat timp de 11 ani, însă cei doi nu au ajuns la altar.

De spus este și faptul că Bobby Păunescu este fiul cunoscutului om de afaceri George Constantin Păunescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net