Botezatu face top trei greșeli vestimentare ale bărbaților! Îi face cu ou și cu oțet pe băiețeii cu glezna goală!

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu îi îndeamnă pe bărbați să-și aleagă un consilier, în cazul în care nu știu cum să se îmbrace corect. Dacă nu aveți bani de stilist, nevasta sau iubita, pot reprezenta un bun sfătuitor. Designerul a făcut un top al celor mai flagrante greșeli în materie de vestimentație masculină.

Cătălin Botezatu (56 de ani) a fost mereu un critic de temut în materie de vestimentație feminină și masculină. Când vine vorba despre bărbați, designer-ul e pur și simplu necruțător. Trebuie să fii îmbrăcat impecabil ca să-l poți impresiona!

Botezatu a întocmit, pentru Click!, un top al celor mai frecvente greșeli pe care bărbații le fac în materie de vestimentație. Designerul vă sfătuiește să fiți foarte atenți, mai ales la purtarea brand-urilor. Niciodată nu ne împodobim cu branduri din cap până în picioare! Ce-i prea mult, strică întotdeauna!

Cătălin Botezatu: „Nu vă mai împodobiți cu branduri ca bradul de Crăciun!”

Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod, întotdeauna asezonat cu locul în care merg, să nu se împopoțoneze la costume, sau să meargă îmbrăcați prea sport, depinde foarte mult unde ies.  Da nu au nici un target, atunci să se îmbrace cum vor ei. E important dacă ești comod și lejer în haine. Și să nu poarte prea multe branduri, de sus jos.

Dacă iei un pantalon pe care scrie mare un brand, atunci ia neapărat un tricou simplu, nu tot un brand. Nu ne împodobim cu brand-uri ca bradul de Crăciun!”, ne-a spus designerul.

Ce greșeli majore fac bărbații în materie de haine?

Bărbații fac greșeli pentru că nu au consilieri, nu au o femeie, o soție sau un bărbat consilier. Greșelile majore sunt ciorapul foarte scurt, i se vede pielea, glezna goală cum se spune. Atenție mare la lungimea, dar și lărgimea pantalonului. La fel și la cămăși, trebuie să se vadă o parte din manșetă, să se vadă butonul frumos”, a mai spus Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984, modelul său fiind Zina Dumitrescu, supra-numită „mama modei românești”. Un an mai târziu, Bote a câștigat titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”, la Frankfurt. A studiat Institutului European de Modă la Milano, unde profesor i-a fost chiar celebrul Gianni Versace.

Botezatu a devenit, în anul 2007, primul designer care a realizat o prezentare de lenjerie intimă, în timpul unei curse aeriene, la altitudinea de 10.000 metri, pe ruta București-Paris.

Designerul român are la activ nenumărate prezentări de modă pe podiumurile din întreaga lume, printre care: Milano Fashion Week, London Fashion Week, Haute Coiffure Paris sau New York Couture Fashion Week.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net