Brad Johnson, actorul din „Melrose Place”, a murit de COVID. Câți ani avea?

Brad Johnson, actorul devenit cunoscut în urma serialului „Melrose Place”, a murit din cauza virusului COVID-19. Bărbatul s-a stins în luna Februarie a acestui an, însă reprezentații său au ales să facă anunțul abia acum.

Brad Johnson s-a stins din viață după ce s-a infectat cu virusul COVID-19 în urmă cu mai bine de trei luni, însă reprezentatul său, Linda McAlister, a decis să țină vestea tristă ascunsă o perioadă, pentru a permite familiei să deplângă, în liniște, trecerea în neființă a actorului.

Nu rata: Nae Alexandru, cel mai mare regret. Ce apăsare are actorul

Bărbatul, decedat la vârsta de 62 de ani, a lăsat în urmă nu opt copii îndurerați, dar și pe soția sa. Cei doi erau împreună de aproximativ 35 de ani, iar femeia a trăit o suferință imensă odată cu pierderea bărbatului iubit.

 Cu toate acestea, reprezentanta sa transmite că Brad Johnson, devenit cunoscut în urma serialului „Melrose Place” s-a bucurat de viață la maximum și a trăit la intensitate maximă fiecare secundă a existenței sale, chiar dacă a fost una destul de scurtă, iar el a trecut în lumea celor drepți prea devreme.

Citește și:  Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Primele declarații despre decesul lui Brad Johnson. A murit în Februarie

„Chiar dacă a plecat dintre noi prea devreme, și-a trăit viața la maximum și și-a învățat copiii să facă același lucru”, a transmis, pentru început, Liza McAlister.

„Brad s-a bucurat pe deplin de îmbunătățirea și sporirea oricărui spațiu, într-un mod care a menținut și a respectat frumusețea sa naturală. S-a simțit cel mai <acasă> în aer liber, iar pasiunea sa pentru țară a evidențiat acest lucru. Pe cât de mult iubea să fie cowboy, să vâneze și să stea la țară, Brad nu a iubit nimic mai mult decât pe familia sa”, a continuat reprezentanta actorului din „Melrose Place”.

Cum s-a lansat Brad johnson?

Bărbatul s-a născut în Tucson, Arizona, pe 24 Octombrie 1959. Tatăl său era dresor de cai, motiv pentru care, în 1984, actorul s-a angajat la un circuit profesional de rodeo, unde a fost descoperit de un regizor care, întâmplător, căuta cowboy pentru o reclamă la bere.

Înainte să facă pasul cel mare și să se mute la Hollywood, Brad Johnson a lucrat pentru Marlboro, unde a avut mai multe apariții în diferite reclame la țigări. În aceeași perioadă a fost imaginea Calvin Klein. Prima apariție în calitate de actor a fost în anul 1986, în Dallas. Apoi, în anul 1989 a apărut în „Always”, urmând pelicula „Always”, semnată de faimosul Steven Spielberg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Giorgia Meloni FOTO EPA EFE jpg
Proteste de amploare în Iran după moartea lui Mahsa Amini foto Twitter/ @amnesty
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg