Brigitte Sfăt: «Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!»

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase și Brigitte Sfăt
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt rupe tăcerea! După ce Ilie Năstase a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, în timp ce ea își opera tumorile la Viena, soția fostului tenismen a anunțat, pe Facebook, că divorțează.

Într-o perioadă în care ea avea nevoie de sprijin pentru că nu știa dacă suferă sau nu de cancer, soțul ei mergea la evenimente cu alte femei. Aceste lucruri au scos-o din minți pe Brigitte în acele momente, însă în cele din urmă, nu se știe cum a făcut, dar Ilie Năstase a înduplecat-o și a renunțat la divorț.

Acum, s-ar părea că vedeta a știut în tot acest timp de așa-zisele aventuri ale soțului ei. Invitată la o emisiune Tv la Kanal D, Brigitte Sfăt a povestit că, contrar părerilor rivalelor sale, Ilie Năstase nu o ține în puf și în daruri, ci muncește pentru tot ceea ce are. „Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează.

Ba mai mult, se pare că Ilie Năstase își convinge pretendentele că le iubește, dar că nu poate fi cu ele tocmai din cauza situației de sănătate a lui Brigitte. „Știu ce texte le spunea, dacă eu primeam mesaje că îl țin cu o boală întruchipată, (...) «Draga mea, la tine țin, pe tine te doresc, dar știi, e bolnavă...»”, a mai explicat ea.

În plus, se pare că toate operațiile vedetei au avut în spate un motiv dureros. „Eu fac o greșeală, eu când sufăr, nu că mă automutilez, mă operez. (...) Când m-a înșelat cel mai tare, mi-am făcut fața”, a mai mărturisit Brigitte Sfăt.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu