Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret

#Exclusiv Click!

Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și soțul său, Andrei Ionescu (97 de ani) numără zilele până când o să își strângă fiul în brațe. Contactat de Click!, marele actor ne-a mărturisit că fiul său vine din America să îi vadă, dar și  să rezolve unele treburi urgente ce nu necesită amânare.

„Ne vine băiatul acasă”

„De Paște am stat acasă, ne-am bucurat de liniște și de mâncărurile specifice acestei sărbători. Așteptăm ziua de 17 iunie pentru că ne vine băiatul acasă. O să vină singur și o să stea zece zile. Nu vine cu nora sau nepotul nostru. O să vină singur pentru că avem și de alergat, treburi de rezolvat. Îl așteptăm cu sufletul la gură. Nora și nepotul au fost înainte de pandemie și le-a plăcut foarte mult aici, în România. Aș mai vrea să îmi mai văd nepotul dar nu prea poate că e la școală, nu se poate învoi atât de mult dar chiar și așa aștept mult să îmi strâng băiatul în brațe”, a spus Andrei Ionescu pentru Click!

Pe lângă mariajul longeviv pe care îl are cu soția sa, celebra actriță Ileana Stana Ionescu, de aproape șapte decenii, Andrei Ionescu a fost recunoscut și apreciat și pentru profesionalismul său în domeniul artistic.

„Mă bucur mult și pe plan profesional pentru că sâmbăta aceasta la Teatrul Național din Capitală (TNB), de la ora 11.00, are loc spectacolul lectură a piesei de teatru <Accidentul>. Este o piesă de teatru scrisă de mine cu care mă mândresc, o piesă în care apar schimbări de personalitate”, a conchis pentru Click!, Andrei Ionescu.

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme, printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau „Harababura”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net