Femeile fatale din Epoca de Aur. Ele au fost cele mai frumoase și sexy actrițe din perioada comunistă

Cele mai frumoase femei din Epoca de Aur radiau de fericire ori de câte ori apăreau pe micile ecrane ale celor de acasă, sau pe scenele teatrelor din întreaga țară. 

Femeile fatale din Epoca de Aur / foto: Click!
Femeile fatale din Epoca de Aur / foto: Click!

Frumusețea naturală, trăsăturile unice ale chipului, feminitatea și gingășia pe care o emiteau le transforma în cele mai frumoase femei. Iată mai jos o listă cu doar câteva dintre cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos din perioada comunistă. 

Top 3 cele mai frumoase femei din Generația de Aur 

Ioana Pavelescu
Ioana Pavelescu

Ioana Pavelescu ocupă primul loc pe lista celor mai sexy femei din perioada comunismului. S-a născut în București, în anul 1955, este fiica actriţei Corina Constantinescu şi a lui Mihai Pavelescu, un binecunoscut medic pediatru la acea vreme, şi este mama Mariei Marinescu.

Anul 1969 a fost benefic pentru debutul său în lumea cinematografiei, fiind distribuită în comedia „Pantoful cenușăresei”. Lucrurile au evoluat în momentul în care a jucat în „Osânda”, de Sergiu Nicolaescu. 

Anna Széles 

Anna Széles a fost cea de-a doua soție a lui Sergiu Nicolaescu, fiiind totodată o femeie de o frumusețe mare. A părăsit țara în anul 1989 și a trecut peste graniță, în Ungaria. I-a crescut notorietatea în urma apariției sale în „Pădurea Spânzuraților”, urmând ca apoi să devină căutată pentru alte filme de mare anvergură. 

Anna a rămas în memoria celor de acasă a rămas drept femeia care i-a cucerit inima maestrului Florin Piersic și căruia i-a dăruit un fiu, pe Daniel Piersic, născut în timpul mariajului lor de 10 ani.

Anna Széles
Anna Széles

Violeta Andrei 

Violeta Andrei, un alt etalon al frumuseții din perioada comunistă, s-a născut în anul 1941, în Brașov. A debutat în carieră la Teatrul Odeon, fostul Giuleşti, urmând cariera actoricească pe scena teatrului Lucia Sturdza Bulandra din Bucureşti. 

A fost călătorită vreme de mai bine de 50 de ani cu Ștefan Andrei, fost ministru de externe al lui Nicolae Ceaușescu. Violeta Andrei s-a retras de pe scenă în anul 2014, atunci când soțul ei s-a stins din viață. Ulterior, s-a mutat în vila din Snagov, acolo unde o îngrijește fiul ei, Călin Andrei. 

Violeta Andrei
Violeta Andrei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net