Cântărețul Radhu se pregătește de nuntă în Argentina! Avem primele imagini cu iubita artistului

Ultima actualizare:

Cântărețul Radhu pregătește o schimbare majoră în viața sa personală. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Click, artistul a dezvăluit planurile sale de viitor, surprinzând fanii cu vestea că se pregătește să se căsătorească în Argentina.

Radhu și iubita lui. Foto: arhiva personală.
Radhu și iubita lui. Foto: arhiva personală.

Artistului nu prea-i place să vorbească despre viața sa personală"

Cu o abordare discretă și concentrată asupra mesajelor sale muzicale, Radhu a evitat întotdeauna să dezvăluie prea multe aspecte din viața sa personală. Asta pentru că artistul dorește să ofere ascultătorilor săi posibilitatea de a se identifica cu emoțiile și experiențele transmise prin versurile sale. 

„Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viața mea personală, pentru că vreau ca oamenii să se regăsească în mesajele cântecelor mele și să ia un exemplu pozitiv de acolo. Nu mi-am expus iubitele decât dacă ele și-au dorit, iar multe nu au fost din lumea artistică. Nici nu mi-am dorit o iubită artistă, însă ea este dansatoarea mea și viitoarea mea soție, și ne vom căsători în Argentina!", a dezvăluit Radhu.

Este singurul reprezentant român în clasamentul "Billboard Latin"

Artistul român a intrat în istorie ca singurul reprezentant al țării noastre în clasamentul "Billboard Latin" cu albumul său "Radhu-Puro Amor". Cu o carieră internațională impresionantă, Radhu a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Estefania, la emisiunea "Pasion De Sabado" de la postul de televiziune "America TV", unde s-a lansat pe plan internațional.

Cine este iubita cântărețului

Cântărețul și Estefania. Foto: arhiva personală.
Cântărețul și Estefania. Foto: arhiva personală.

Estefania, o dansatoare și fotomodel apreciată în America Latină, a apărut în două videoclipuri ale lui Radhu, iar relația lor s-a consolidat în timp. "Ne-am apropiat pe parcursul colaborării noastre. Nu mi-am imaginat că voi găsi aici dragostea vieții mele, dar viața e plină de surprize frumoase", a spus artistul, reflectând asupra evoluției relației lor.

Fanii lui Radhu au fost bucuroși să afle vestea despre nunta iminentă a artistului și să împărtășească bucuria lui. Cu o carieră în continuă ascensiune și o viață personală plină de iubire, Radhu rămâne un exemplu de reușită și fericire pentru admiratorii săi din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
banner Andreea Sasu Philipp Plein png
Așa arăta Cristiana Bota la începuturile ei în TVR jpeg
banner stela popescu jpg
banner anca dumitra 2 png
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net