Care este prima și marea dragoste a Didei Drăgan: „Pe primul loc am pus mereu…”

#Exclusiv Click!

Dida Drăgan (77 de ani), supranumită „Vocea de Flacără” a muzicii românești, a muncit de mică pentru a ajunge un nume cu greutate în această industrie. Multe ore petrecute în studio, emoții, gânduri și speranțe, puse în versuri…i-au garantat, în timp, succesul profesional.

Dida Drăgan a pus și pune cariera pe primul loc. Sursă: Facebook
Dida Drăgan a pus și pune cariera pe primul loc. Sursă: Facebook

„Pe primul loc am pus mereu munca. Așa că, și în perioada asta mă preocup tot de cariera mea, pentru că muzica/cântecul este forma mea de a mă exprima cel mai bine. În versuri îmi exprim, de fiecare dată, trăirile și emoțiile pe care eu le am”, a declarat Dida Drăgan pentru Click!

Eleganță și simplitate

Dida Drăgan a dorit să sublinieze un aspect cu privire la noile tendințe în materie de frumusețe din ultima perioadă. Interpreta a făcut referite la „noua modă” (intervenții estetice – n.r)  la care tinerele din ziua de astăzi apelează.

„Văd foarte multe fete, pe la televizor, care se duc să se opereze, eu nu am timp de așa ceva. Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp, pentru că am de muncă. Eu nu am timp de tratamente, nu îmi fac nimic deosebit, sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu, sunt foarte mulțumită”, a conchis pentru Click!, Dida Drăgan.

Click! spune

Dida Drăgan s-a născut în județul Dâmbovița, în anul 1946. Este una dintre cele mai mari voci ale României, despre care Grigore Vieru avea doar cuvinte de laudă;

„Exigențele ei față de versuri, nu numai față de muzică, denotă o in­teligență și un rafinament care nu admit diletantismul și compromi­sul”, spunea Grigore Vieru despre cântăreață.

Apreciată și de Nichita Stănescu

 De asemenea, cântăreața are și un talent nativ când vine vorba de scriitură, condeiul ei fiind apreciat chiar și de marele poet Nichita Stănescu, care o numea „Doamna Oscar”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net