Boala secretă de care ar fi suferit Dida Drăgan. Ce a spus artista despre asta: „Am lumea mea...”

Dida Drăgan, una dintre cele mai iubite voci românești, a fost și rămâne o prezență discretă în lumina reflectoarelor, în ciuda dezinvolturii cu care cânta pe scenă. Despre marea actriță au fost lansate însă anumite zvonuri potrivit cărora vreme de mai bine de 13 ani s-ar fi confruntat cu o boală cruntă: cancerul. 

Dida Drăgan neagă că a fost bolnavă de cancer
Dida Drăgan neagă că a fost bolnavă de cancer

În timp ce oamenii o compătimeau pe cântăreață pentru boala de care s-a speculat că a suferit, Dida Drăgan (77 de ani), nu punea preț pe vorbele menite să-i distrugă liniștea. Dacă a fost sau nu bolnavă de cancer, a dezvăluit chiar ea. 

Dida Drăgan: „S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”

După o carieră muzicală întinsă pe durata a mai bine de 50 de ani, în timpul căreia a câștigat 22 de medalii de aur la concursuri europene și mondiale de compoziție, dar și de interpretare, celebra cântăreață a devenit mai puțin activă în media, puține fiind aspectele vieții sale cunoscute de publicul larg. 

Nu suferă de cancer, așa cum s-a speculat ani de zile, ci se bucură de sănătatea pe care i-a oferit-o Dumnezeu. De asemenea, în viața ei timp și loc au doar fiul artistei și o mână de prieteni. 

„Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă.

S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer. De unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, declara Dida Drăgan pentru Playtech.ro., acum ceva timp. 

Cel mai mare regret al artistei 

În urmă cu ceva timp, Dida Drăgan stătea de vorbă cu Click! și împărtășea cel mai mare regret al ei:

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, ne spunea artista.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net