Cât costă să te cazezi în luna octombrie în complexul lui Dan Bittman. De ce întâmplare a avut loc un turist: „Te trimit înapoi pe trepte de unde ai venit”

Dan Bittman are un succes uriaș în cariera muzicală, însă puțini sunt cei care știu că artistul se ocupă și de afaceri. Cântărețul deține un parc de agrement în Sărulești, lângă lacul Sulimanu. Iată cât costă să te cazezi la căsuțele sale de lemn în luna octombrie și cum arată locația. 

Dan Bittman deține un parc de agrement
Dan Bittman deține un parc de agrement

Cât costă o noapte de cazare la complexul de lângă lac pe care îl deține Dan Bittman

Parcul de agrement pe care îl deține Dan Bittman cuprinde peisaje spectaculoase. Pentru cei care vor să se bucure de un concediu relaxant, trebuie să știe că la căsuțele de pe balta artistului se găsesc o mulțime de lucruri de făcut. Pentru o noapte de cazare în luna octombrie, de exemplu, turiștii vor plăti 350 de lei, asta dacă închiriază un bungalow de 3 persoane. Pentru un apartament de 5 persoane, aceștia vor achita 450 de lei pe noapte.

Dan Bittman este primul și singurul care a deschis un Wake Park în România. Locația este absolut mirifică și se află lângă lacul Sulimanu, acolo unde turiștii se pot bucura de wake board, cablu, caiac, sup, piscină și nu numai.

Se pare că artistul s-a gândit la toate aspectele, în special la confortul și distracția celor care vin să se relaxeze în complexul său. Astfel, vizitatorii au la dispoziție terenuri de fotbal, o terasă pe malul lacului, căsuțe din lemn ideale pentru vacanța de vară, dar și alte activități de care turiștii pot profita din plin.

Dacă vă întrebați care sunt tarifele pentru aceste activități, ei bine trebuie să știți că pentru o jumătate de oră de sup sau caiac, trebuie să achitați 60 de lei, iar pentru 10 minute de cablu, veți scoate din buzunar 90 de lei. Bineînțeles că prețul crește în funcție de timpul petrecut, astfel că pentru o oră sau o zi, costurile sunt cuprinse între 115 și 220 de lei.

Ce spun turiștii despre locația lui Dan Bittman

Turiștii care și-au petrecut deja concediul în complexul lui Dan Bittman au lăsat o mulțime de recenzii atât pozitive, cât și negative. În timp ce unii s-au declarat cuceriți de peisaje, alții critică dur serviciile oferite.

„Peisajele merită 10 stele” / „Ne-am așezat la masă, am așteptat să comandăm și nici după 20 de minute nu a venit nimeni”/ „După ce cobori 188 de trepte și te așezi la masă, comanzi și întrebi unde este toaleta, te trimit înapoi pe trepte de unde ai venit”/

„Foarte frumoasă atmosfera, recomand hidrobicicleta sau alte modalități de a merge pe lac” / „Este o experiență foarte plăcută și relaxantă, mâncarea este bună, dar a durat puțin mai mult decât m-am așteptat să fie preparată”, sunt doar câteva dintre recenziile lăsate de turiști pentru locația pe care o deține Dan Bittman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 24 at 15 45 19 jpeg
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
victor cornea andreea balan instagram jpg
banner Georgiana Lobont
BeFunky collage (29) jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
andi moisescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net