Cât de frumoasă e fata Corinei Dănilă. Tânăra a împlinit 20 de ani: „Sunt norocoasă că sunt mama ta”

Corina Dănilă are toate motivele să fie o mamă extrem de mândră! Actrița în vârstă de 51 de ani are o fată frumoasă ca o floare! Tânăra Rianna a împlinit recent 20 de ani, iar mama sa a postat o poză cu ea pe rețelele de socializare unde se vede clar că i-a moștenit trăsăturile fine și delicate. Iată cât de bine seamănă cele două.

Cât de frumoasă e fiica Corinei Dănilă

În urmă cu 20 de ani Corina Dănilă făcea furori printre români după ce a jucat în una dintre primele telenovele produse în România. Actrița a reușit să intre atât de bine în rolul Anei din serialul „Numai iubirea”. De atunci însă a apărut tot mai rar în lumina reflectoarelor, iar viața personală a ținut-o cât se poate de discretă. Acum artista este prezentatoare emisiunii „Jurnal Cultural” de pe TVR Cultural, unde oamenii o pot vedea alături de invitați de seamă, pe lângă spectacolele în care mai joacă.

Puțini știu că artista a avut o căsnicie cu Norris Măgean, care i-a dăruit-o pe frumoasa Rianna. Corina nu prea și-a afișat viața privată și rar a postat poze, în special cu fiica sa. Acum ceva timp, artista spunea că și-a dorit ca fata sa să aibă o copilărie normală și că tânăra este o fire la fel de discretă din fire și că nu vrea să epateze.

Recent Rianna a împlinit 20 de ani, iar Corina i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Sunt noroacosă că sunt mama ta”.

Am crescut-o pe Rianna cu ajutorul mamei mele și îi mulțumesc din tot sufletul. Nicio secundă nu mi-am pus problema să apelez la o bonă. Rianna este un copil minunat, cuminte și matur.

Sunt mândră de ea și nu o cicălesc să învețe, pentru că nu este cazul. Este conștientă de valoarea ei și de ceea ce-și dorește să facă în viitor. De multe ori vine la mine, mă ia în brațe și îmi spune că mă iubește. Și asta îmi este suficient. Are o copilărie normală și nu îi place să iasă în față.”, spunea actrița în urmă cu ceva timp pentru VIVA.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net