Câți bani câștigă Iulian Lemnaru, tiktokerul de la „Insula de 1 Milion” (Kanal D), care a stat 12 ore legat de un copac: „Nu am Lamborghini la poartă!”

#Exclusiv Click!

Vlogger, blogger și fotograf, Iulian Lemnaru (27 de ani) e însă cunoscut publicului și urmare a participării la concursul „Insula de 1 Milion” (Kanal D). Are peste 2 milioane de urmăritori, pe TikTok, Instagram și YouTube. În interviul exclusiv pentru Click!, acesta ne-a dezvăluit mici screte din spatele  succesului, dar ne-a vorbit și despre iubita lui, care îi va dărui un băiat. Am aflat și câți bani câștigă din activitatea susținută, în mediul online.

Are o comunitate de peste 2 milioane de urmăritori

Iulian Lemnaru culege roadele muncii, după ani și ani de activitate, ca influencer. Se mândrește cu o comunitate numeroasă, pe conturile sociale, semn că eforturile nu sunt în zadar, filmările sale inedite fiind foarte apreciate.

„În momentul de față, mă bucur să am o comunitate minunată, de peste 2 milioane de urmăritori! Pe TikTok am ajuns la 1,4 milioane, pe Instagram la 58.000, iar pe YouTube, am 3 canale care împreună însumează 520.000 de oameni. În ceea ce privește munca din spatele clipurilor, la unele proiecte colaborez cu o echipă de oameni talentați, de la scenariști, videografi și editori, până la actori.

Însă, în majoritatea cazurilor, mă ocup de toate acestea singur. Da, sunt cameraman, personaj principal și editor! Îmi ia ceva timp să filmez și să refac cadrele până ies așa cum vreau, iar apoi mă așteaptă orele de editare, dar îmi place fiecare pas din acest proces”, ne-a dezvăluit el mici secrete din spatele camerelor de filmare.

A stat 12 ore legat de un copac: „Am început să am dureri”

În unele videoclipuri, Iulian Lemnaru le-a cam dat emoții internauților. Din dorința de a-și testa limitele fizice, el a filmat, ore întregi, într-o casă de gheață, un iglu, dar și legat de un copac. Iulian Lemnaru ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre cele două experiențe, și care, susțin el, nu i-au pus viața în joc:

„Cele mai solicitante sunt provocările de 24 de ore! Oare, îmi risc viața pentru amuzamentul celor de pe internet? Hm, cred că e puțin exagerat spus. Aceste challenge-uri mă ajută să-mi descopăr limitele. De exemplu, în provocarea în care trebuia să stau legat de un copac 24 de ore, după 10 ore în picioare am început să simt dureri în zona spatelui. Am realizat că, dacă aș fi continuat, mi-aș fi pus sănătatea în pericol, așa că am decis să opresc după 12 ore – tot e o zi întreagă!

În clipul cu igluul, a fost extrem de frig! Deși m-am pregătit cu haine de schi, n-au fost suficiente. Din fericire, am avut-o pe Ana, iubita mea, care a avut grijă de mine din spatele camerei, și echipa Le Squad, agenția cu care colaborez, ei m-au "salvat" cu saci de dormit, ceai cald și o saltea de yoga. Aș repeta experiența? Sigur că da! Data viitoare, mult mai pregătit – și, de ce nu, aș sta chiar 3 zile în iglu!”.

Ce spune despre internauții care îi dau „hate”

Recunoaște că sunt și internauți care îi dau „hate”, dar deja s-a călit, nu îl mai deranjează mesajele negative ale celor care nu apreciază contentul lui:

„Cu cât un clip devine mai viral, cu atât apar mai mulți hateri. Dar asta e un semn bun! Înseamnă că am ajuns la un public nou, unde sunt și viitorii mei urmăritori, dar și persoane care poate nu rezonează cu contentul meu. Nu mă afectează mesajele negative – din contră, văd partea plină a paharului. Cât timp continui să fac ceea ce iubesc sunt pe drumul cel bun!”, a mai menționat el, exclusiv pentru Click!

Cât de bănoasă e meseria de influencer?

E însă atât de bănoasă meseria de influencer, pe cât se spune? Iată răspunsul lui Iulian Lemnaru:

„Da, se câștigă bine din a fi influencer. Nu numai că primești bani de la branduri pentru promovări, dar de multe ori beneficiezi și de servicii sau produse gratuite în schimbul reclamei. În cazul meu, trăiesc decent din ce fac, nu am un Lamborghini la poartă, dar nici nu îmi fac griji pentru ziua de mâine”, a menționat, exclusiv pentru Click!

Cum a cunoscut-o pe iubita lui, Ana?

Referitor la viața de familie, Iulian susține că și-a găsit fericirea alături de Ana, pe care o consideră sufletul lui pereche. Iar, în curând, vor deveni părinți. Iată cum s-au cunoscut, dar și ce anume l-a atras pe Iulian la femeia care îl va face tătic de băiat:

„Pe Ana am cunoscut-o la un festival, acum un an și jumătate, datorită unui prieten comun care ne-a dus cu mașina din orașul festivalului în București. Am râs mult pe drum, s-a creat o conexiune frumoasă și, cum se spune, două suflete pereche s-au găsit. Iar acum, suntem pe cale să ne bucurăm de cel mai frumos proiect al nostru, viitorul nostru băiețel.

Întregul nostru parcurs, din această perioadă specială, îl puteți urmări pe paginile noastre de social media, unde facem content de entertainment, vloguri de familie și multe altele!”, ne-a vorbit el cu emoție, exclusiv pentru Click!, despre frumoasa lui familie.

Se afla la „Insula de 1 Milion”, când a aflat că va fi tătic

Iulian Lemnaru a fost și concurent la „Insula de 1 Milion”, de la Kanal D. Nu a câștigat marele premiu, dar a trăit momente de neuitat, bune de povestit copiilor și nepoților. În plus, vestea cea mare, că va deveni tătic, a primit-o când se afla departe de țară, în Republica Dominicană:

„Experiența la „Insula de 1 Milion” a fost pentru mine ca un vlog, doar că a avut o durată mult mai lungă. Am rezistat mai bine de jumătate din sezon, cu camerele de filmat eram obișnuit, dar cu puțină mâncare, fară condiții de a avea o igiena adecvată, dormitul pe scânduri și prădătorii din noapte (șerpi, tarantule, țânțari, scorpioni, etc) nu eram obișnuit.

Departe de telefon, departe de social media, am reușit să trăiesc emoțiile la intensitățile lor maxime, a fost pauza de internet de care avem nevoie. Nu am câștigat premiul în bani, dar am câștigat o amintire frumoasă. Mai ales că eram în emisiune când Ana a descoperit că este gravidă și a trimis mesaj reporterii emisiunii și Cosmin Cernat mi-a transmit mesajul în timpul firmarilor, unde am izbucnit în plâns de fericire. Aș repeta experiența? Cu siguranță!”, ne-a mai declarat Iulian Lemnaru, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net