Câți bani încasează Oana Roman din Instagram: „Postez de 4 ani. E un început bun”

Ultima actualizare:

Oana Roman (47 de ani) a ajuns din nou în atenția internauților, după ce a făcut publică, pe pagina de Instagram, suma pe care o câștigă lunar, postând pe această populară rețea de socializare.

Oana Roman a dezvăluit câți bani ia de la META / foto: arhiva
Oana Roman a dezvăluit câți bani ia de la META / foto: arhiva

Așadar, Oana Roman spune că acum are permisiunea să monitorizeze activitatea pe care o are online, și o dată cu asta, poate vedea și ce bani câștigă cu postările ei.

„De o lună am primit acceptul de la Meta să monitorizez reel-urile. Am 307 dolari până acum. Mai mult nu știu, dar este un început. Postez de patru ani și abia acum am îndeplinit condițiile pentru monetizare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a ajuns ținta glumelor pe Facebook

Fanii din online nu sunt tocmai de acord cu unele poostări ale Oanei Roman, ba din contra. Unii dintre ei decid să o jignească gratuit. Așa s-a întâmplat și acum mai bine de 2 săptămâni.

Un videoclip cu mâna ei a fost publicat într-un grup de pe Facebook. Internauții s-au amuzat pe faptul că vedeta are „mâinile urâte”, cât și că se „laudă” cu un inel, imediat după ce s-a plâns de prețurile din România.

Imaginea cu mâna Oanei Roman / foto: arhiva personala
Imaginea cu mâna Oanei Roman / foto: arhiva personala

Inițial, videoclipul fusese publicat de către Oana Roman pe pagina ei personală de Instagram, la secținea InstaStory, înainte ca un urmăritor să îl publice pe un grup de Facebook. Vedeta își arăta inelul pe care l-a achiziționat.

„Ce mâini urâte are”, „Oana cu 4 minute înainte: nu se poate trăi în țară, toate s-au scumpit, nu mai putem, trebuie să facem ceva. Oana după 4 minute: un inel superb, făcut pe comandă”, „Dacă îți dă Oana o palmă, te refuză trei spitale”, „De la atâtea drumuri, s-au umflat degețelele. Sau e de la spălat cu mopul?”, „Am și eu un inel asemănător, găsit într-o pungă cu pufuleți”, „Ajung la impresia că noi nu trebuie să facem nimic ca să punem această femeie într-o lumină proastă, ea reușește de una singură cu brio, zilnic”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, pe grupul de pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net