Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să comanzi mâncare de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii „MasterChef” și unul dintre cei mai apreciați chefi din România, și-a deschis la sfârșitul anului 2022 restaurant în București. Și cum Crăciunul ne bate la ușă, multe gospodine sunt în toi cu pregătirile, însă există și cele care nu au timp să gătească. Ei bine, celebrul bucătar a pregătit o ofertă pentru sărbătorile de iarnă. Cât te costă să comanzi mâncare de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu?

Cât te costă să comanzi mâncare de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu / foto: Arhivă
Cât te costă să comanzi mâncare de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu / foto: Arhivă

Cătălin Scărlătescu vine în ajutorul gospodinelor! Pentru cele care nu au timp să se pregătească pentru masa de Crăciun, faimosul bucătar a pregătit o ofertă pentru sărbătorile de iarnă, iar cei interesați se pot bucura de o gamă variată de bunătăți. De la salată de boeuf, sarmale, piftii și friptură de porc, românii au o grămadă de variante din care pot alege. Însă, cât costă astfel de delicii la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu?

Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu”, se arată pe site-ul chefsuperfood.ro.

Cât costă preparatele de Crăciun din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Pe site-ul online unde pot fi făcute comenzile, din meniul pregătit de Cătălin Scărlătescu special pentru sărbătorile de iarnă nu lipsesc sarmalele, piftia, cârnații și friptura de porc. Bineînțeles, nu lipsesc nici preparatele dulci: tort, cozonac sau chec. Având în vedere că vorbim despre celebrul chef, care pune accentul pe calitate și pe gust, prețurile sunt pe măsură.

Spre exemplu, piftia de porc poate fi comandată în două variante – 500 de grame sau un kilogram, pe care o găsim la prețul de 94 de lei, respectiv 55 de lei pentru 500 de grame. Pe de altă parte, sarmalele, care sunt disponibile în varianta de 13 și de 27 de bucăți, au un preț ce variază între 69 și 137 de lei, în funcție de cantitatea aleasă. Friptura de porc de 500 de grame costă 64 de lei. Pentru cei care doresc borș de curcan, salată de bouef cu pui sau chiftele de porc, prețurile sunt între 43 și 89 de lei.

Important! Dacă dorești să comanzi preparatele pentru masa de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu trebuie să știi că acestea trebuie plasate cu minim 24 de ore în avans. Livrarea va fi realizată cu flota proprie în București și Ilfov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Marina Almășan, sursă de inspiratie pentru bucătari jpg
Cum se simte Octavia Geamănu după vacanța din Egipt din care s-a întors cu viruși!
Dan Negru, foto Facebook jpg
banner bfw jpg
Banner Dan Negru
banner irinel columbeanu png
Andeea Marin și Violeta jpg
catalin botezatu nicolle fota jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net