Ce a făcut Corina Dănilă cu primii bani câștigați și cum a ajuns, de fapt, în televiziune. „Era în octombrie 1994”

La 52 de ani, Corina Dănilă încă este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe, și prezentatoare din România. Fanii își amintesc și astăzi de rolul pe care l-a avut în telenovela românească „Numai iubirea”, unde a interpretat-o pe Ana Dogaru. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit cum a ajuns, de fapt, în televiziune, cât și pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați din domeniu.

Cum a ajuns Corina Dănilă în televiziune și ce a făcut cu primii bani câștigați / foto: arhiva Click
Cum a ajuns Corina Dănilă în televiziune și ce a făcut cu primii bani câștigați / foto: arhiva Click

Corina Dănilă, care în ultimii ani s-a dedicat vieții de familie, întotdeauna a păstrat discreția în ceea ce privește viața personală. Vedeta a intrat în sufletele telespectatorilor români în urmă cu multă vreme, pe când juca în telenovela „Numai Iubirea”. Deși serialul a avut un succes fantastic, actrița a preferat să se concentreze pe proiectele din zona de teatru și televiziune.

Cum a ajuns Corina Dănilă în televiziune

Recent, Corina Dănilă a dezvăluit cum a ajuns în televiziune. Artista și-a început cariera în Televiziunea Română în 1994, după ce mama sa a văzut un anunț pe micul ecran: „În teatru, intri şi «arzi» pentru trei ore. Desigur, niciun spectacol nu seamănă cu celalalt, datorită publicului. În fiecare seară, spectatorii, mereu alţii, te încarcă diferit. Dar tocmai asta e splendoarea teatrului. Din anul IV de facultate am început să joc la TNB, o performanţă extraordinară pentru orice tânăr actor. Prima scenă a țării e ceva la care visează orice actor în devenire.

Dar, într-o zi, mama a văzut pe micul ecran un anunţ pentru un post de prezentatoare la TVR şi m-a îndemnat să încerc. Colaborasem cu Dan Mihăescu la TVR, la revelioane dar şi la teatru scurt, comedii filmate în TVR. Deşi «lustruiam» cu spectacole scena teatrală, mama a insistat să mă prezint la concurs pentru postul de crainică, aşa cum erau Carmen Movileanu, Iuliana Marciuc, Lia Mărăscu sau cum fusese Sanda Ţăranu. Eu am miopie, nu purtam încă lentile de contact şi am văzut că celelalte concurente ţineau foaia cam departe.

Fără ochelari, mie nu mi-ar fi reuşit mişcarea aceea. În consecinţă, am cerut câteva minute în care am învăţat unul dintre textele primite atunci, pe loc. M-au ales şi… a început aventura numită Televiziune. Era în octombrie 1994”, a declarat Corina Dănilă, pentru viva.ro.

Ce a făcut cu primii bani câștigați din domeniu

De asemenea, a vorbit și despre primii bani câștigați din domeniu. Se pare că actrița a plătit cu aceștia ore la şcoala de şoferi şi si-a achiziționat lentile de contact: „Primii mei bani câştigaţi în prima lună de angajare la Televiziunea Română, în 1994, s-au dus pe ore la şcoala de şoferi şi pe lentile de contact, ca să scap de ochelari, având miopie”, a mai adăugat Corina Dănilă.

Corina Dănilă s-a născut în Iași, în orașul Pașcani, iar acum are vârsta de 52 de ani. Și-a început cariera în Televiziunea Română în 1994, fiind mai întâi crainic TV, apoi prezentator de știri la TVR Internațional. În 1996, a lucrat la PRO TV, iar din 2000, a fost prezentatoare la postul Acasă TV. A mai prezentat și o emisiune la Euforia TV, „Femeia conduce”, iar în trecut, a fost una dintre gazdele emisiunii „Gala umorului” de la TVR 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net