Ce emoții o încearcă pe Minodora! „O să recuperăm...”

#Exclusiv Click!

Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere. Artista se pregătește în primul rând să își serbeze fiul, pe Marco, pentru că acesta urmează să împlinească 14 ani pe 24 septembrie, iar apoi, în luna noiembrie, îndrăgita cântăreață va pleca într-un lung turneu în America.

Între timp, Minodora scoate piese noi și se bucură de viața frumoasă pe care o are.

Ne pregătim de ziua copilului și de buletin. Marco împlinește 14 ani pe 24 septembrie. Avem  emoții! Ne-a crescut băiatul mare, mă uit la el ca la soare! O să avem copil cu buletin. Nu știu ce vrea de ziua lui, o să facem cum dorește el, vom avea un copil cu buletin. Atunci când o să împlinească 16 ani, tati vrea să-i ia ceva mașină care se conduce de la 16 ani, dar mie mi-e teamă!”, a mărturisit Minodora, în exclusivitate pentru Click!

Și pentru că urmează să plece în turneu în America și abia așteaptă, artista își va lua cu ea și băiatul adolescent pentru că vrea să îi arate lumea, însă asta înseamnă ca Marco să lipsească puțin mai mult de la școală.

Turneul din America durează toată luna noiembrie. Nu știu cu exactitate datele însă ajungem în Los Angeles, New York, Chicago, Florida, Miami. O să meargă și  băiatul meu cu noi, va fi și pentru el ceva inedit pentru că va vedea și el America. Vom sta acolo o lună de zile, toată luna noiembrie.

Băiatul este elev la „Dinu Lipatti”, o să fie puțin dificil pentru că va prinde  doar o săptămână din vacanță, după care va  pierde câte ceva de la școală o perioadă însă vom face pian în America, găsim unde să își  studieze partiturile.

Ne pregătim încă de pe acum să fie cu materia înainte. El deja face meditații la română și matematică, o să își ia lecțiile și acolo, vom recupera. Este o oportunitate pe care nu am vrut să o ratez petru el, la 14 ani să vadă America. Mulți copii și-ar dori lucrul ăsta. O să facem tot posibilul să recupereze materiile și lecțiile de la școală. Nu sunt nici eu de acord cu lipsitul de la școală însă există această oportunitate pentru el acum, ca tânăr, să plece în Statele Unite. O să facem acum o excepție de la regulă!”, ne-a mai spus Minodora.

image
image
image
image
image
image
banner sișu png
banner pom de craciun png
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png
banner Nicoleta Voicu png