Minodora, gata să își vândă casa pentru a-și salva mama: «Nu contează costurile»

De curând, familia Minodorei a fost încercată din greu, după ce mama cântăreței s-a îmbolnăvit brusc, iar medicii nu erau tocmai optimiști cu privire la recuperarea stării ei de sănătate. Recent, Minodora a dezvăluit că ar fi făcut orice pentru ca mama ei să se pună pe picioare, inclusiv să își vândă casa pentru a face rost de suma necesară pentru tratamentul celei care i-a dat viață, dacă ar fi fost necesar.

image
Minodora a dezvăluit că ar fi făcut orice pentru starea de sănătate a mamei sale Foto: Instagram

Mama Minodorei a trecut recent printr-o operație nu tocmai ușoară, după ce zile întregi a stat internată într-un spital unde nu i-a fost pus diagnosticul corect.

stanga
dreapta
minodora mama jpg
minodora mama2 jpg
minodora podcast in oglinda png
minodora jpeg
minodora 2 jpg
4 minodora jpg jpeg
7 minodora jpg jpeg

Minodora ar fi făcut orice pentru a-și salva mama

Starea sa devenise deja critică, medicii de la următoarea unitate spitalicească unde fusese transferată fiind extrem de rezervați cu privire la recuperare. Aceștia îi dăduseră doar 2% șanse la viață, spre disperarea Minodorei, care a mărturisit recent că ar fi fost în stare de orice pentru a-și salva mama.

Citește și: Minodora, clipe grele înainte de Paște. Artista stă mai mult prin spital

Din fericire, „Mica”, așa cum o alintă Minodora, și-a revenit, ca printr-un miracol, însă artista nu uită momentele grele prin care a trecut întreaga ei familie, în acea perioadă.

„Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mie în special. Eu sunt mai cu viață. (..) În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ce ai mai bun!

Citește și: Mama Minodorei, la un pas de moarte: «I-au dat 2% șanse. A făcut infarct la stomac»

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost...nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav...Șanse minime!”, a declarat Minodora, la Antena Stars.

Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care în acea perioadă grea și-au răpit puțin timp pentru a-i transmite un gând bun, explicând că mesajele respective au ajutat-o enorm și i-au mai crescut moralul.

Mama Minodorei, la un pas de moarte

Amintim că mama Minodorei a fost operată de urgență, după ce în urma unei semipareze, starea sa de sănătate s-a agravat brusc. Femeia a fost la un pas de moarte, după ce a făcut infarct la stomac și septicemie, nefiind tratată corespunzător la primul spital în care a fost internată. Intervenția chirurgicală a durat 6 ore, iar medicii nu i-au dat prea mari șanse de recuperare. Minodora credea atunci că urmează să își piardă mama.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg