Minodora, gata să își vândă casa pentru a-și salva mama: «Nu contează costurile»

Ultima actualizare:

De curând, familia Minodorei a fost încercată din greu, după ce mama cântăreței s-a îmbolnăvit brusc, iar medicii nu erau tocmai optimiști cu privire la recuperarea stării ei de sănătate. Recent, Minodora a dezvăluit că ar fi făcut orice pentru ca mama ei să se pună pe picioare, inclusiv să își vândă casa pentru a face rost de suma necesară pentru tratamentul celei care i-a dat viață, dacă ar fi fost necesar.

Minodora a dezvăluit că ar fi făcut orice pentru starea de sănătate a mamei sale Foto: Instagram
Minodora a dezvăluit că ar fi făcut orice pentru starea de sănătate a mamei sale Foto: Instagram

Mama Minodorei a trecut recent printr-o operație nu tocmai ușoară, după ce zile întregi a stat internată într-un spital unde nu i-a fost pus diagnosticul corect.

Minodora ar fi făcut orice pentru a-și salva mama

Starea sa devenise deja critică, medicii de la următoarea unitate spitalicească unde fusese transferată fiind extrem de rezervați cu privire la recuperare. Aceștia îi dăduseră doar 2% șanse la viață, spre disperarea Minodorei, care a mărturisit recent că ar fi fost în stare de orice pentru a-și salva mama.

Citește și: Minodora, clipe grele înainte de Paște. Artista stă mai mult prin spital

Din fericire, „Mica”, așa cum o alintă Minodora, și-a revenit, ca printr-un miracol, însă artista nu uită momentele grele prin care a trecut întreaga ei familie, în acea perioadă.

„Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mie în special. Eu sunt mai cu viață. (..) În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ce ai mai bun!

Citește și: Mama Minodorei, la un pas de moarte: «I-au dat 2% șanse. A făcut infarct la stomac»

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost...nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav...Șanse minime!”, a declarat Minodora, la Antena Stars.

Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care în acea perioadă grea și-au răpit puțin timp pentru a-i transmite un gând bun, explicând că mesajele respective au ajutat-o enorm și i-au mai crescut moralul.

Mama Minodorei, la un pas de moarte

Amintim că mama Minodorei a fost operată de urgență, după ce în urma unei semipareze, starea sa de sănătate s-a agravat brusc. Femeia a fost la un pas de moarte, după ce a făcut infarct la stomac și septicemie, nefiind tratată corespunzător la primul spital în care a fost internată. Intervenția chirurgicală a durat 6 ore, iar medicii nu i-au dat prea mari șanse de recuperare. Minodora credea atunci că urmează să își piardă mama.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net