Ce fericită e Otilia Bilionera lângă turcul tinerel care a cerut-o de nevastă! Cum arată viitorul soț al moldovencei

După mai multe relații de dragoste eșuate, Otilia Bilionera (31 de ani) pare să-și fi găsit, în sfârșit, alesul în persoana unui afacerist turc. Acesta i-a și dat inelul în urmă cu câteva zile, în Cappadocia, unde cei doi s-au logodit, într-un cadru foarte romantic.

Afaceristul turc pe nume Bekir, bărbatul care i-a furat inima Otiliei Bilionera, este cu cinci ani mai tânăr decât solista. Turcul este, pur și simplu, vrăjit de frumoasa româncă din Botoșani, pe care, de un an de zile de când sunt împreună, a tot plimbat-o în vacanțe exotice, unde îi satisface toate poftele.

La rândul ei, Bilionera pare a fi și ea îndrăgostită lulea de turcul brunet, cu ochii verzi. În urmă cu  câteva zile, acesta i-a dat inelul,  cu o piatră imensă de safir, Otilei și  a organizat un moment romantic în Cappadocia, celebrând astfel logodna lor. 

Bekir are doar 26 de ani și conduce deja o afacere. Cei doi s-au cunoscut, anul trecut, atunci când Otilia Bilionera a concertat pe plaja pe care Bekir o deține. Turcul s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa noastră moldoveancă. A ajuns să-și tatueze pe mână numele ei, la doar două zile după ce s-au cunoscut.

Bekir i-a dat inelul Otiliei  în Cappadocia!

Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu?

Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r. – ca vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a dezvăluit, recent, Otilia Bilonera în cadrul unui podcast.

Relația Otiliei cu șarmantul turc Bekir s-a înfiripat la doar câteva luni după ce solista se despărțise de un arabul Hamude, după trei ani de relație și o căsătorie religioasă într-o moschee.

Otilia Bilionera a devenit cunoscută la nivel internațional, după ce a lansat celebra piesă „Bilionera“.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net