Ce mai face Radu Palaniță, mecanicul auto cu o voce uimitoare, care a câștigat show-ul «Românii au talent»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Radu Palaniță a impresionat publicul din România cu vocea sa, dar și cu povestea de viață emoționantă. Artistul care acum este îndrăgit de toți românii, nu a avut până la vârsta de 35 de ani vreo legătura cu muzica. Pasiunea pentru artă, însă, l-a făcut să-și urmeze visul și a luat o decizie ce avea să-i schimbe viața, a participat în cadrul emisiunii „Românii au talent''.

Radu Palaniță
Radu Palaniță

Vocea acestuia i-a uimit atât pe jurații de la Pro tv, cât și pe cei din public, acesta fiind și motivul pentru care nimeni nu a putut concura cu talentul său, ieșind câștigător.

Viața acestuia s-a schimbat radical de atunci, iar lucrurile par să nu se oprească. Reporterii Click! au dorit să afle ce mai face fericitul câștigător al show-ului de talente, dacă mai simte aceeași dragoste pentru muzică, dar și care este cea mai mare dorință a sa.

Radu Palaniță nu s-a sfiit să ne răspundă, astfel că am discutat sincer și relaxat despre pasiunea pentru muzică, artă și artiști, dar și emoțiie de a fi, iarăși, în fața publicului. Iată ce ne-a răspuns!

Citește și Radu Palaniță, mecanicul cu voce de aur, a câștigat finala "Românii au talent" și premiul de 120.000 de euro! 

Care sunt ultimele noutăți pe plan profesional?

Noutățile, trebuie să ținem cont și de perioada aceasta de pandemie, care s-a încheiat. S-au pus în miscare niște rotițe și descopăr o lume care mie îmi era străină. Ceea ce vedeam la televizor...ofer eu oamenilor ceea ce vedeam la televizor. Sunt colabărări cu teatru, dar și alte evenimente. Unde este nevoie să cânt, acolo cânt.

Simți vreo diferență între ceea ce este acum de când s-au ridicat restricțiile și ce era înainte să se impună, în domeniul muzical?

Da, cu siguranță este o diferență. Acum oamenii pot să vină la teatru în număr cât mai mare. Îmi aduc aminte că erau restriciții de capacitate, ba 30%, ba 50%, iar 30% a fost o nebunie în sensul acesta, dar lucrurile se aranjează.

Mai au oamenii aceeași dorință de a veni la spectacole?

Am observat o chestie care s-ar putea să dureze o perioadă până se vor reobișnui cu ce era. Ne-am învățat să mergem cam devreme la somn. Serile sunt puțin cam scurte, dar este o chestie de reobișnuință.

Mai ai aceleași emoții, mari, atunci când urci pe scenă, sau s-au mai diminuat?

Emoțiile sunt, ele au rămas în continuare acolo. Sunt constructive, fără emoții nu poți cânta oamenilor. Cu emotie cânt, iar acest lucru primesc si oamenii care ne ascultă.

Apreciază românii arta și artiștii la adevărata ei valoare?

În această zonă trebuie să depunem și noi un mic efort, să apreciem arta și artiștii cum trebuie.

Se îndreaptă românii spre a iubi arta și artiștii așa cum merită?

Românii au iubit arta dintotdeauna, poate ne-am bucura dacă ar fi în număr mai mare.

Când nu ești pe scenă, cum te relaxezi?

Ascult muzică, caut muzică, mă inspir din tot ce ține de domeniul muzical. 

Regreți că nu te-ai îndreptat spre arta mai devreme?

Nu-mi pare rău. Dacă Dumnezeu a considerat că la 35 de ani să încep să cânt, atunci înseamnă că asta a fost dorința lui și până atunci am înmagazinat muzica și acum o ofer mai departe.

Este muzică importantă în dezvoltarea unei persoane?

Este foarte importantă muzica, teatrul, circul, fiecare își are rolul.

Ce planuri de viitor ai?

Să ajung cât mai sus, clădesc.

Radu Palaniță a devenit cunoscut publicului din România după ce a participat, în anul 2020, la „Românii au talent''. În cadrul emisiunii a fost desemnat câștigător și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro. De profesie mecanc auto, Radu Palaniță a interpretat nemuritorul „My Way", al lui Frank Sinatra. De atunci acesta nu a mai renunțat la muzică, dorându-și să ajungă cât mai sus în cariera artistică.

Citește și Radu Palaniță, mecanicul cu voce de aur, a câștigat finala "Românii au talent" și premiul de 120.000 de euro! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net