Ce mănâncă Dorel Vișan aproape în fiecare zi, pentru a avea glicemia normală! Actorul a dezvăluit adevărul

Dorel Vișan (86 de ani), unul dintre cei mai apreciați actori din România, care a avut numai roluri de „jupân” în foarte multe filme românești, a vorbit recent în cadrul podcastului moderat de Adina Alberts despre ce rol important joacă ceapa în ceea ce privește sănătatea sa.

Dorel Vișan mănâncă ceapă să aibă o glicemie normală. Sursă: Facebook

„Mănânc foarte multă ceapă, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicată dacă mănâncă ceapă sub orice formă…de exemplu într-o săptămână trebuie să mănânce ceapă de trei ori pe zi, la fiecare masă este foarte bine pentru sănătate.

Ceapa este mai acceptabilă și dacă mănânci după (ce mănânci ceapă – n.r) o frunză de pătrunjel dispare mirosul ei. În ceapă este o substanță care revigorează celulele pancreatice…asta poate fi explicația. Eu mă ocup de 25 de ani cu asta, fac și sirop de ceapă, iar în toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”, a spus maestrul Dorel Vișan.

Dorel Vișan, un artist credincios

Actorul și-a deschis sufletul mai mult și a vorbit public despre rolul important pe care îl joacă divinitatea în viața sa:

„Pe mine m-a obsedat toată viața Dumnezeu pentru că taică-miu, seara, mai ales iarna, înainte de culcare, ne citea Biblia ca pe o carte...ca pe o învățătură iar toate poveștile alea mi-au rămas întipărite în minte și atunci eu mi-am făcut un fel de sfătuitor.

Țin minte că aveam o rândunică și mereu când aveam probleme o întrebam pe ea. Îmi amintesc o dată că am întrebat-o dacă maică-mea o să moară și ea a dat din cam cum ar fi că <da, o să moară>. Atunci aveam vreo patru – cinci ani. Îmi amintesc că am plâns foarte mult atunci. Maică-mii nu i-am spus de ce plâng. Tot timpul am avut o relație cu ceea ce este dincolo, dar nu mi-am dezvoltat mai mult latura asta”.

Click! spune

Dorel Vișan este un mare actor al României care a interpretat peste 40 de roluri în teatru: de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner. De asemenea, acesta a avut și peste 50 de roluri în producții cinematografice românești și internaționale.

image
image
image
image
image
image
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net