Ce mult a slăbit „Tanța” Nuami Dinescu!

Ultima actualizare:

    Actrița Nuami Dinescu a slăbit în ultima vreme, de când filmează pentru noul post tv Happy Channelcolaj: Click!
Actrița Nuami Dinescu a slăbit în ultima vreme, de când filmează pentru noul post tv Happy Channelcolaj: Click!

De când a revenit pe micul ecran, Tanța alias Nuami Dinescu (53 de ani) este mult mai preocupată de siluetă. Fosta colegă de prezentare a lui Teo Trandafir are emisiune la noul Happy Channel (ex-Euforia TV), „Dreptul la fericire”.

Luni (21 martie), Nuami s-a alăturat vedetelor care au fost prezente la evenimentul de anunțare a noii grile Happy Channel, post condus de „Mama telenovelelor” Ruxandra Ion. Carmen Tănase (55 de ani), Anca Țurcașiu (45 de ani) și Cristina Ciobănașu (19 ani) sunt ambasadoare ale postului şi vor să le învețe pe femei să fie fericite. Nuami Dinescu este gazda reality-show-ului „Dreptul la fericire”, difuzat de luni până joi de la 20.00 (și miercuri și joi și de la 17.00). Timp de trei luni, cinci femei cu povești de viată incredibile vor locui în „Casa Fericirii” și vor încerca să-și depășească traumele și să-și găsească un nou drum în viață inspirate de puterea exemplului altor femei aflate în situații similare.

„Nu am timp să mă cântăresc”

Nuami Dinescu are o siluetă mult mai slabă, deși nu vrea să se laude cu acest lucru
Nuami Dinescu are o siluetă mult mai slabă, deși nu vrea să se laude cu acest lucru

Munca la acest proiect o ajută și pe Nuami să fie fericită se pare, căci arată din ce în ce mai bine. Fosta actriță a teatrelor din Ploiești și Craiova care a devenit cunoscută în Capitală datorită prezenței în emisiunile realizate de Teo a reușit să scape de câteva kilograme în plus și pare a fi într-o formă foarte bună. „Muncesc mult și nu am timp să mă cântăresc. Nu-mi place să mă sui pe cântar. Poate am slăbit, dar muncesc și am același stil de viață ca și până acum”, a mărturisite pentru Click! Nuami. Chiar dacă actrița nu vrea să se laude cu numărul kilogramelor pierdute, diferența este vizibilă cu ochiul liber.

Happy Channel, un post tv pentru femeile de 18-49 de ani

La evenimentul Happy Channel, care a avut loc în Otopeni, în „Casa fericirii”, locul unde se filmează pentru reality-show, au mai participat scenarista Simona Macovei, Crina Mardare, Ruxandra Ion, Anca Turcasiu, Cristina Ciobanasu, Bubu Cernea, Rapha Tudor si Cristi Comaroni. Doar Carmen Tănase a absentat, pe motiv că o prietena draga s-a operat si trebuia sa i fie alaturi.

„Happy Channel, canal tv care face parte din portofoliul Antena Group, se adresează în principal întregii familii, cu accent pe segmentul feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani) și se poziționează în zona televiziunilor militante, o abordare nouă pe piață media din România. Noul post de televiziune își propune nu doar să ofere telespectatoarelor producții de calitate, targetate pe dorințele și așteptările lor, ci și să le reprezinte cauzele și să militeze pentru ele”, se arată într-un comunicat transmis de trustul Intact. 

Ce mai puteți vedea la Happy Channel

  • Luni-vineri, ora 16.00: serialul sud-american, marca Televisa, „Inima mea e a ta!” (2015). Actriță Silvia Navarro este Anei Leal, o dansatoare cu o poveste uluitoare de viață. Ana lucrează într-un bar rău famat și, din cauza unei conjuncturi nefericite de viață, se vede nevoită să semneze un contract de exclusivitate cu localul, fiind tratată inacceptabil. De aici, lucrurile se complică și viața Anei va avea un traseu cu totul neașteptat. 
  • Luni-vineri: ora 19.00: serialul turcesc „Prizoniera dragostei” (2015). E o poveste uluitoare de dragoste pe care o trăiește Yigit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă şi care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar.
  • Luni-sâmbătă, ora 23.50: „Happy Day”, un magazin COOLltural informativ moderat de cuplul Cristina Ciobănașu-Vlad Gherman.
  • Postul Happy Channel reia difuzarea unor seriale de megasucces, precum „Dr. House” și „Prietenii tăi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net