Ce s-a ales de Cristi Șerb, primul câștigator „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă în prezent

Ultima actualizare:

Îți mai amintești de Cristi Șerb, primul câștigător „Chefi la cuțite”? Bărbatul a reușit să îi cucerească pe jurați cu talentul său culinar. Ce face astăzi și cu ce se ocupă, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Cristi Șerb, primul câștigător „Chefi la cuțite” / foto: Instagram
Cristi Șerb, primul câștigător „Chefi la cuțite” / foto: Instagram

Sezonul 14 al emisiunii culinare de la Antena 1 este pe punctul să înceapă. Cei de acasă vor vedea noi persoane dornice să câștige marele premiu și să dovedească unei țări întregi că sunt cei mai buni. Primul câștigător „Chefi la cuțite” s-a bucurat de un succes colosal. 

Cu ce se ocupă în prezent Cristi Șerb

Participarea la „Chefi la cuțite”, dar și câștigarea competiției i-a adus doar avantaje lui Cristi Șerb. În prezent lucrează în bucătăria unui hotel de cinci stele din Capitală. Pregătește cele mai bune mâncăruri pentru clienții săi, dar nu uită de sustenabilitate. 

„Direcția noastră este clară și sustenabilitatea este esențială în ecosistemul nostru, pentru că suntem mari susținători ai colaborării cu furnizorii locali și încercăm să ne aprovizionăm cât mai mult cu ingrediente locale, de la legume rădăcinoase la carne. Fiecare preparat este o ocazie de a susține producătorii români și de a oferi oaspeților noștri o experiență memorabilă”, a declarat Cristian Șerb, Executive Chef Marmorosch Bucharest.

Cu ce lecții a rămas după „Chefi la cuțite” 

Cristi Șerb / foto: Instagram
Cristi Șerb / foto: Instagram

Deși în prezent se bucură de un real succes în carieră, Cristi Șeb nu uită de începuturile sale. Participarea în cadrul reality-show-ului de la Antena 1 l-a ajutat pe bucătar să evolueze și să devină o mai bună variantă a sa. 

„Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei.

De la chef Cătălin am învățat că bucătăria este muncă, pentru a reuși trebuie să muncești și să te implici. Chef Florin spune că bucătăria este o artă, că în bucătărie există ingrediente și gusturi și că totul depinde de tine cum le combini. Bucătarul este asemenea unui pictor, doar că în loc de culori, se folosește de ingrediente și gusturi pentru a-și realiza tabloul.

Chef Sorin Bontea este un profesionist care m-a învățat multe. Că trebuie să faci lucrurile cum sunt scrise, ca la carte, indiferent de situație, că în farfurie nu trebuie să ai doar plating, ci și gust, consistență și culoare”, spunea Cristi Șerb.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image png
banner vica blochina png
image png
Banner Marina Almășan
image
actualitate.net
image
actualitate.net