Ce s-a ales de Maria Ploae, una dintre marile actrițe care au fascinat publicul român. Vedeta iubește același bărbat de 50 de ani

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai iubite actrițe, fiind adorată de publicul din România. Luna trecută, pe 19 februarie, a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani. În prezent, Maria Ploae duce o viață liniștită, alături de marea ei iubire, regizorul Nicolae Mărgineanu, care i-a devenit soț în urmă cu aproape cinci decenii.

Marea iubire a fermecătoarei actrițe Maria Ploae / foto: arhiva Click!
Marea iubire a fermecătoarei actrițe Maria Ploae / foto: arhiva Click!

Maria Ploae iubește cu pasiune: „Din prima clipă am simţit o afinitate pentru acest om”

Maria Ploae, în vârstă de 73 de ani, este una dintre actrițele care au fascinat publicul român, de-a lungul anilor, iar numele ei este în continuare pe buzele multora. Frumusețea ei a fost, de asemenea, un mare atu.

După ce a absolvit I.A.T.C. în 1975, și-a început imediat cariera de actriță. A apărut pentru prima dată în „Dumbrava minunată” și „Pintea”, în care a jucat alături de Florin Piersic. În viața personală, Maria Ploae duce o viață liniștită, alături de marea ei iubire, regizorul Nicolae Mărgineanu, cu care trăiește o adevărată poveste de dragoste e aproape o jumătate de secol. Nunta lor a avut loc în 1976 și au devenit părinții a trei copii.

„L-am întâlnit în timpul filmărilor de la «Fraţii Jderi», însă pe atunci era operator şi era şi căsătorit. Din prima clipă am simţit o afinitate pentru acest om, deşi eram doar prieteni. După filmări nu ne-am mai văzut multă vreme. Ne-am reîntâlnit la «Muntele ascuns», unde era tot operator, dar şi divorţat. Atunci ne-am îndrăgostit unul de celălalt, în ’74.

Îmi culegea cele mai frumoase floricele de stâncă din zona Lotrului, unde am filmat. Şi aşa a început povestea noastră. Ne-am îndrăgostit foarte tare, iar în ’76 ne-am căsătorit. Ne-am mişcat repede pentru că m-a cam grăbit.

Îmi spunea că trebuie să ne căsătorim cât mai repede ca să avem timp să facem copii. Am trei copii, două fete şi un băiat, şi şase nepoţei. Sunt foarte încântată!”, a declarat Maria Ploae, într-un interviu acordat în trecut pentru Adevărul.ro.

Ce face acum celebra actriță

Maria Ploe a apărut în spectacole regizate de fiica sa și de soțul ei. Cunoscuta actriță continuă să apară în filme, teatru și seriale de televiziune. Ultima oară a fost lăudată pentru rolul din „Binecuvântată fii, închisoare” (din 2002).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net