Ce s-a ales de Raluca Arvat, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Cu ce se ocupă acum

O mai ții minte pe Raluca Arvat, prima femeie care a prezentat un jurnal de știri sportive la un post comercial din România? Fosta prezentatoare TV a dispărut pentru un timp de pe micile ecrane, după ce  a devenit mama unui băiețel, singura ei preocupare fiind creșterea și îngrijirea acestuia. Cu ce se ocupă în prezent Raluca Arvat?

Cu ce se ocupă în prezent Raluca Arvat / foto: arhiva Click!
Cu ce se ocupă în prezent Raluca Arvat / foto: arhiva Click!

Raluca Arvat, acum în vârstă de 49 de ani, s-a retras de la pupitrul știrilor sportive Pro TV în urmă cu opt ani, după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. De altfel, pentru cei ce nu știu, ea a fost prima femeie din România de la o televiziune care a prezentat rubrica respectivă. Prezentatoarea a fost întotdeauna discretă cu viața personală.

Și-a început cariera la Pro TV Brașov în anul 1996, pe poziția de reporter. Patru ani mai târziu, în anul 2000, a devenit prima femeie care prezenta un jurnal de știri sportive la o televiziune comercială. După 20 de ani în care s-a dedicat carierei în media, în 2016, a luat decizia de a părăsi trustul Pro TV pentru a se implica pe deplin în creșterea fiului ei, Tudor.

Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă.

Cu ce se ocupă acum Raluca Arvat

Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi”, a mărturisit, cu ceva timp în urmă, pentru viva.ro.

Ulterior, a revenit la pupitrul știrilor, însă nu la Pro TV, ci la TVR 2, unde acum prezintă știrile și este și realizatoare de emisiuni. Cu câțiva ani în urmă, într-un interviu, Raluca Arvat dezvăluia motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei.

Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate”, declara. prezentatoarea TV, în 2020, 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Denisa Răducu jpeg
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net