Ce salariu are o prezentatoare la Antena Stars. Chiar și un șofer STB primește mai mult!

Când ne gândim la televiziune, ne vin în minte încasări şi salarii de mii de euro! Deşi subiectul este unul tabu de cele mai multe ori, reporterii reuşesc să afle cumva sumele pe care le câştigă anumite figuri importante din industrie. Salariile pot ajunge într-adevăr la mii de euro în unele televiziuni însă, în altele, salariile sunt asemănătoare cu cele ale unui lucrător STB! Acesta este şi cazul prezentatoarelor de la Antena Stars, ce sume primesc acestea, aflaţi acum.

revelion 2022 antena stars (3) jpg

S-a scris mult despre sumele pe care figurile din televiziune le-ar primi. Cu toate acestea, salariile diferă în funcţie de nivelul de rating şi tipul de emisiune, iar dacă vă gândiţi că toţi prezentatorii se bucură de sume exorbitante, vă înselaţi amarnic.

Ce salarii primesc prezentatoarele de la Antena Stars

În timp ce despre Andreea Esca, sursele din presă speculau că ajunge la 50.000 de euro pe lună, de la Observator, Antena 1, Olivia Păunescu ar primi 5.000 de euro. Asta, în timp ce recent s-a vehiculat că Gina Pistol, vedeta Antenei 1, ar fi primit de la emisiunea Chefi la cuţite 15.000 de euro pe sezon iar de la Asia Express 18.000 de euro. 

Mai mult sau mai puţin adevărate aceste sume, cert este că şa Antena Stars prezentatoarele nu se ridică nici pe aproape la aceste sume, când vine vorba de salariu. 

Recent s-a aflat că prezentatoarea ştirilor de la Antena Stars, nu este chiar atât de mare precum s-ar fi aşteptat publicul. Aceasta se pare că ar primi o sumă cuprinsă între 2.700 şi 4.000 de lei de la televiziunea unde lucrează. Suma a lăsat mască pe mulţi având în vedere că oamenii s-ar fi aşteptat la un venit cu mai multe zerouri. Ei bine, salariul este comparabil cu cel al unui vatman STB care câștigă 3.700 de lei.

Cum era de aşteptat nici celelalte poziţii din televiziune nu întrunesc sume mari, se pare că tot în acest grup de televiziune salariul unei asistente TV variază între 2.000- 2.500 de lei. Pe când cel al unui editor video ajunge la 3.000 de lei, iar cel unui redactor depăşeşte puţin peste 2.300 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net