Ce studii are Elena, nora lui Gică Hagi. Tânăra provine dintr-o familie prestigioasă din Constanța

Elena și Ianis Hagi au fost protagoniștii unuia dintre cele mai luxuriante și așteptate evenimente mondene ale anului 2024: cununia lor religioasă care a avut loc duminica trecută, 14 iulie 2024. Multe curiozități au fost legate de nora lui nora lui Gică Hagi. Cine este și ce studii are Elena? 

Ianis și Elena Hagi / foto: Arhiva Click!
Ianis și Elena Hagi / foto: Arhiva Click!

Elena Tănase, în vârstă de 24 de ani, locuiește în Constanța și este de origine aromână. Soția lui Ianis Hagi provine dintr-o familie prestigioasă și a absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân, din Constanța. 

Nora lui Hagi provine dintr-o familie înstărită 

Elena este fiica unui om de afaceri de succes,  Dimciu-Palavoti Tănase, care activează atât în sectorul construcțiilor, cât și în agricultură. Surpriza este că afaceristul este un bun prieten cu Gică Hagi, acesta fiind unul dintre invitații la botezul copilului fratelui Elenei. 

Tânăra în vârstă de 24 de ani are cu ce se lăuda, căci este absolventa cursurilor Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș. Conform informațiilor din presă, după absolvirea liceului, Elena Hagi s-a orientat către studiul în străinătate. 

Rică Răducanu, absent de la marele eveniment

De la marele eveniment a lipsit Rică Răducanu. Printre invitații aleși pe sprânceană nu și-a făcut apariția fostul portar al echipei Rapid. El a vorbit în exclusivitate pentru Click! și a dezvăluit motivul pentru care crede că nu a fost invitat. 

„N-am fost la nuntă, ce treabă am eu cu ei? De ce să mă invite? Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher, pentru un astfel de eveniment mare. M-am uitat însă la televizor, era care mai de care mai al dracului pe acolo, mai bogat. Dacă n-ai material, adică bani în buzunar, ieși pe ușa din spate, la așa nunți.

Am văzut, au fost mulți fotbaliști, din toate generațiile. Pe noi, aștia, mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă. De ce să ne cheme la petreceri? S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis, că suntem cu pensii mici. 

Nu avem bani pentru nunți, de unde? Dar cred că nu s-a gândit Gică Hagi la mine. La urma-urmei, nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid, unde am făcut istorie, ca portar!”, spune Rică Răducanu, cu tristețe, exclusiv pentru Click!

De asemenea, Rică Răducanu a avut de transmis un mesaj pentru tinerii căsătoriți, Ianis și Elena Hagi:

„Le doresc mirilor multă fericire și sănătate, să țină de familie! Ianis s-a însurat, acum să facă și copii. Îi doresc să aibă norocul celebrului său tată, Gică Hagi, care este un exemplu, e un familist convins”, le transmite fostul sportiv, prin intermediul Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
Ce s a ales de Frankfurt de la Vacanta Mare 2 jpg
image png
image png
WhatsApp Video 2024 08 26 at 16 03 32 mp4 thumbnail png
jaden smith profimedia jpg
inna jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net