Ce talent ascuns are Cristian Boureanu. La așa ceva nu te-ai fi așteptat!

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu (51 de ani) își trăiește viața la intensitate maximă! În ultima perioadă, fostul politician a fost foarte discret cu viața sa personală, dar și cu aparițiile sale publice, având în vedere problemele cu legea pe care le are în ultima vreme.

În cele mai recente postări făcute de Cristian Boureanu, pe contul său de Instagram, putem vedea cât de bine s-a simțit, la finalul săptămânii trecute, în compania unor prieteni, într-un club din Capitală. Asta pentru că Boureanu a renunțat la orice inhibiție și reținere, și-a arătat talentul vocal, urcând pe scena amplasată în locație. A cântat muzică rock, spre deliciul celor prezenți care au savurat momentul, ba mai mult, l-au și filmat, în timpul actului artistic.

Astfel că postarea făcută pe Instagram a strâns zeci de like-uri și comentarii amuzante:

“Ce vibe frumos. Distracție maximă!”, “Party, party” (petrecere, petrecere – n.r), “Distracție plăcută”, “Wow, o adevărată surpriză”, “Wow, ești top”.

Siluetă de invidiat

Din filmulețe postate pe contul de socializare de Cristian Boureanu putem observa că fostul politician este într-o formă de zile mari, ba mai mult poate concura oricând cu un tânăr de 20 de ani în ceea ce privește aspectul fizic, dar și energia de care dă dovadă. Chiar și în 2017, când a fost arestat preventiv, în urma scandalului în care a fost implicat cu organele de lege, după ce l-au tras pe dreapta, camerele de supraveghere, din pușcărie, l-au surprins în timp ce făcea exerciții de yoga pentru a se calma.

Click! spune

Pe lângă problemele cu legea pe care le-a avut în ultimii ani, Cristian Boureanu a intrat în atenția publicului și datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut în trecut. Fostul politician s-a iubit cu Cristina Belciu, o tânără manechină cu forme apetisante. Idilă amoroasă ce a început imediat după despărțirea de Laura Dincă, relație care a durat aproape șapte ani, însă care s-a încheiat tacit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net