Cristi Belciu, într-un trio amoros cu Boureanu și Laura Dincă: „Avem o prietenie foarte frumoasă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Belciu (24 de ani), ultima iubită oficială a lui Cristian Boureanu (50 de ani), a ajuns să facă parte, fără să vrea, dintr-un triunghi amoros. Asta deoarece, „deputatul Playboy” se pare că nu poate să renunțe nici în ruptul capului la prietenia cu fosta lui iubită, Laura Dincă (25 de ani). Actrița a acceptat acest trio și se pare că este și prietenă cu femeia cu care a împărțit același bărbat, deoarece bruneta îi dă like-uri la pozele pe care le postează blondina pe pagina ei de Instagram.

Încurcate sunt drumurile până găsești liniștea sufletească alături de cineva! Cristina Belciu (24 de ani) s-a iubit timp de cinci luni, cu Cristina Boureanu.

Cei doi s-au despărțit din cauză că erau incompatibili, așa că au rămas prieteni de dragul mometelor frumoase petrecute împreună. După această separare, Cristian Boureanu a fost surprins în compania Laurei Dincă, într-un restaurant de lux, pentru a se deconecta și a lua masa împreună ca în vremurile bune.

Se pare că imaginile care au apărut în spațiul public nu ar fi deranjat-o deloc pe Cristina Belciu, chiar dacă afaceristul s-a întâlnit cu Laura Dincă la scurt timp după ce s-a despărțit de ea. Mai ales că acum Cristina Belciu s-a împrietenit pe Instagram cu Laura și îi apreciază pozele.

Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că are o relație specială cu Cristian Boureanu și că între ei nu mai există cale de reîmpăcare.

 “Noi doi avem o prietenie foarte frumoasă pe care atât eu cât și Cristi am dorit să o păstrăm. Nu suntem împreună, suntem doar amici și de înțelegem de minune așa cum suntem acum”, a declarat bruneta pentru Click!

Cristina Belciu se lansează în afaceri

Actrița nu prea are noroc în dragoste, însă are succes la bani.

“Sunt foarte bine, am răcit puțin, dar o să treacă. În perioada următoare mă așteaptă multă muncă pentru că urmează să îmi dau drumul la o afacere proprie. O să fie pe partea de fashion. Sper să o deschid cât de curând posibil pot.

Muncesc foarte mult la business-ul meu. Prefer să nu ofer momentan foarte multe detalii pentru că sunt o persoană superstițioasă, dar prmit că o să aflați în curând. De asemenea, am și două proiecte pe partea de film. Aștept să înceapă filmările pentru filmul cinematografic “O secundă” și nu doar. O să vedeți voi”, a conchis, pentru Click!, Cristina Belciu.

Click! spune

Cristian Boureanu nu se mai află la prima tinerețe, însă chiar și așa „deputatul Playboy” nu renunță să aibă relații amoroase cu femei mult mai tinere decât el.

Înainte de a avea o relație amoroasă cu Cristina Belciu, Cristian Boureanu s-a iubit timp de șapte ani cu Laura Dincă (25 de ani). Idila lor amoroasă a fost încercată de multe ori iar multe persoane la început nu credeau că relația lor o să dureze atâția ani. După separare Laura și Cristi au rămas prieteni, și uneori se mai și întâlnesc, chiar dacă acum nu mai locuiesc împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net