Cea mai sexy soție de fotbalist, în pragul anorexiei! Cât a ajuns să cântărească Lena, nevasta fostului stelist Gabi Enache: „Uit să mănânc…“

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cea mai sexy soție de fotbalist din România se topește pe picioare, nu altceva! Lena, consoarta fostului stelist Gabi Enache, a ajuns în pragul anorexiei. Lena ne-a dezvăluit ce anume se întâmplă cu ea, în ultima perioadă. 

Blonda Lena, soția fostului stelist Gabriel Enache, a fost declarată în mai multe rânduri drept cea mai sexy nevastă de fotbalist din România.

Fostă sportivă, Lena Enache măsoară 1,80 metri înălțime, însă, în ultima vreme, a slăbit foarte tare. Practic, sexy soția lui Gabi Enache se topește pe picioare ca o lumânare și a ajuns să cântărească doar 58 de kilograme. 

Lena ne-a mărturisit că totul se datorează programului infernal pe care-l are zilnic. Sunt zile în care, pur și simplu, Lena uită să se alimenteze. 

Lena Enache: „Am slăbit enorm! Am 1,80 metri și doar 58 de kilograme!” 

„În ultima perioadă, nu mai reușesc să mănânc, am slăbit enorm! Am 1,80 m și 58 de kilograme! Nu sunt deloc încântată de acest lucru!

Sunt chiar slăbuță, ma îndrept spre anorexie și adevărul este că nu mă simt deloc bine. Eu pe la 61 de kilograme mă simt bine, cam așa. 

Gabi nu mi-a zis să mă îngraș, dar mi-a zis și el să fiu puțin mai atentă, să mă odihnesc sau să mănânc la timp, ceea ce am uitat în ultima perioadă, de când cu cafeneaua. 

Uite, acum e deja seară, e ora 19.00, și eu nu am apucat să mănânc nimic. Mă mir că nu am leșinat, mă țin încă pe picioare!”, a declarat Lena Enache, pentru Click!

La ce intervenție estetică are de gând să apeleze Lena Enache? „Vreau să-mi operez cearcănele!” 

Prezentă joi seara la lansarea unei clinici de obstetrică-ginecologie, dar și de dermatologie, soția lui Gabi Enache ne-a mărturisit că intenționează să ia măsuri cât de curând în ce privește aspectul obosit al tenului ei, marcat de nopțile nedormite, și va apela la medicul estetician. 

„Aș vrea să-mi fac cearcănele. Datorită faptului că, în ultima perioadă nu mă odihnesc mai deloc și nici nu mă alimentez așa cum trebuie, am cearcăne foarte urâte. 

Sunt prinsă cu mii de treburi la cafenea,  de dimineață și până seara târziu. Am atâtea lucruri de făcut că am ajuns să uit! Chiar dacă am o agendă și scriu ce am de făcut în ziua respectivă, tot uit”, a mai spus Lena, pentru Click!

Gabi Enache și Lena s-au cunoscut în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, cu care are și o fetiță, pe nume Anais. Fotbalistul a divorțat de soție în 2017 și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au împreună un băiețel (de 7 ani), care o are ca nașă pe impresara Anamaria Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner dana rogoz png
banner Iana Novac
Banner Amna
oana roman pepe raluca pastrama jpg
Banner Alin Oprea
banner  carmen grebenisan png
banner caini png
Karmen Minune are o familie frumoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net