Cele două alimente la care Monica Bîrlădeanu a renunțat. La 46 de ani, vedeta sfidează trecerea timpului
Monica Bîrlădeanu arată senzațional la 46 de ani, iar acest lucru nu ține doar de noroc. Vedeta este foarte atentă la dieta pe care o urmează și, de ceva vreme, a renunțat la două alimente care îi puneau în pericol silueta. Mai mult, ea recunoaște că este prietenă și cu sportul.

Silueta subțire se întreține cu multă muncă, iar Monica cunoaște cel mai bine acest aspect! Actrița a început de mult timp să fie mai atentă la ceea ce consumă, de teamă că va acumula kilograme în plus odată cu trecerea anilor și, implicit, cu încetinirea metabolismului care apare odată cu vârsta:
„E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta. Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici”, spunea vedeta într-un interviu mai vechi pentru Ciao.
La ce alimente a renunțat Monica Bîrlădeanu pentru o siluetă perfectă?
Vedeta a adoptat un stil de viață echilibrat, bazat pe alimentație sănătoasă. Monica Bîrlădeanu a renunțat la două alimente procesate care îi puneau în pericol silueta armonioasă, respectiv pâinea albă și zahărul. Într-un interviu mai vechi, vedeta spunea că, în locul pâinii albe, optează pentru lipii proteice, fără gluten.
Nici sportul nu îi este străin
Pe lângă atenția asupra alimentației, Monica Bîrlădeanu a mărturisit că face și sport. Actrița merge des la sală, de trei ori pe săptămână, unde se antrenează cu greutăți, conform CSID.ro. Aceste antrenamente nu doar că o ajută să-și tonifieze musculatura, dar contribuie și la creșterea metabolismului, ceea ce duce implicit la arderea mai rapidă a caloriilor.