Christina Ich a ajuns la spital cu băiețelul ei: «Era leșinat, nu mai schița un cuvânt»

Ultima actualizare:

Christina Ich, partenera lui Alex Pițurcă, a povestit în mediul online că fiul lor, Noah, a fost foarte bolnav perioada asta, micuțul făcând febră mare și având nevoie de îngrijiri medicale.

Christina Ich a ajuns cu băiețelul la spital Foto: Instagram
Christina Ich a ajuns cu băiețelul la spital Foto: Instagram

Christina Ich, pe numele ei real Cristina Micu, le-a povestit luni, 24 ianuarie, urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că a trecut printr-un real coșmar zilele acestea. Lucrul de care se teme orice mamă s-a întâmplat, iar fiul ei, Noah, s-a îmbolnăvit, făcând febră mare și având nevoie de îngrijiri medicale. Având în vedere că nu a mai avut probleme de genul cu fiul ei, aceasta a explicat că s-a speriat foarte tare.

Christina Ich a ajuns la spital cu băiețelul ei

În mesajul ei, Christina și-a arătat și nemulțumirea față de doctorul la care a apelat, deoarece acesta i-ar fi zis că e normal ca organismul micuțului să reacționeze în acest mod, iar în lipsa rezultatelor venite din partea tratamentului propus de medic, aceasta a explicat că a luat decizia de a-i schimba puțin tratamentul băiețelului ei. Din fericire, acum Noah se simte mai bine, însă Ich a povestit în secțiunea „Story” a Instagram-ului întreg calvarul prin care a trecut.

Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu n-am mai avut până acum probleme cu Noah. A avut numai febră 40, 41 cu 5....M-am speriat atât de tare, am fost cu el la spital. I-am făcut analize și mi s-a zis că n-are nimic și că nu e caz de internat.

Dar 3 zile la rând a avut doar 40 și 41 febră. Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita într-una.

L-am băgat în duș cu apă călduță, comprese, am făcut tot ce este posibil și nimic nu a funcționat. După ce mi-am văzut copilul așa am luat decizia de una singură să îl bag pe perfuzii și antibiotic. Și în sfârșit Noah este bine, de ieri”, a povestit Christina Ich pe Instagram.

Christina a explicat că a luat de una singură decizia de a-i pune perfuzii băiețelului ei, acasă, dintr-un instinct „de mamă”, iar acum Noah se simte mai bine. Aceasta a explicat însă că s-a consultat cu alt medic în privința antibioticului și a avertizat ca părinții să nu le dea de capul lor acest gen de medicamente copiilor.

Nu mai făceam ce spuneau ei (doctorii n.r) că nu mai rezistam. Cam câte zile trebuia să stau să-mi văd copilul nehrănit?! Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest...M-am speriat îngrozitor. Stătea leșinat, la pat. Îmi spuneau: mai aveți răbdare, este normal. Să stai cu febră mare și nemâncat de 3 zile nu e normal. Acum i-am pus iar perfuzie să îl vitaminizez, cu glucoză și vitamina B”, a mai explicat Ich.

Ce problemă de sănătate a avut băiețelul Christinei Ich

Partenera lui Alex Pițurcă a susținut, de asemenea, că ea a fost cea care i-a pus perfuziile micuțului, mărturisind că s-a simțit foarte ciudat să facă acest lucru cu propriul copil, fiind nevoie să fii puternic și să nu plângi în fața lui sau să te arăți afectat. 

Noah se simte bine acum, din fericire, începând să se joace și să țipe prin casă, a mai dezvăluit Christina. „Nu vreau să-l mai văd leșinat niciodată! (..) Acum o înțeleg pe mama când era distrusă atunci când eram bolnavă. E un sentiment groaznic, te simți inutil. Nu știi ce să mai faci”, a mai spus ea, care crede că Noah a avut o problemă de natură bacteriană.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net