Cinci generații, într-un tablou! Solista cubaneză Biu Marquetti, cu bunica, mama, fiica și nepoata: „Nu ne dăm cu creme-minune, e pur genetic!”

#Exclusiv Click!

Solista Biu Marquetti, născută în Cuba și stabilită de 18 ani în România, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Click!, despre cele cinci generații de femei, din familia sa, emoționanta fotografie, alături de bunică, mamă, fiică și nepoata, fiind una de suflet, de pus în ramă. Unde cântă artista de muzică latino, vara asta, cum se răcorește, în zilele caniculare, dar și ce bărbat poartă acum în suflet aflați din confesiunile sale.

Mândră de familia din Cuba: „Suntem toate frumoase, cred că e ceva genetic!”

Artista Biu Marquetti are o strânsă legătură cu rudele din Cuba, pe care ni le-a prezentat, în exclusivitate pentru Click!

„În fotografie, alături de mine, sunt bunica Mima, în vârstă de 86 de ani, Mami, care a împlinit acum două zile 71 de ani, Mibela, fiica mea, de 23 de ani, și nepoțica, ea are doi ani, și îi spunem Mituta. Eu prefer să nu-mi spun vârsta, din cochetărie.

Pot spune însă că sunt o bunică mândră. Nepoata este deșteaptă, scumpă, pentru ea am toate cuvintele frumoase din lume. Femeile din familia mea sunt frumoase și au un ten perfect, deși nu avem obiceiul să ne dăm cu creme-minune, cred că e ceva genetic, mulțumim lui Dumnezeu! În plus, noi avem bucuria în sânge, o fi și de la clima din Cuba”.  

Toată vara cântă pe Litoral: „La Eforie Nord mă simt ca în Cuba!”

Biu va cânta, întreg sezonul estival, pe litoralul românesc, mai exact la Eforie Nord:

„Din luna iunie și până pe 1 septembrie, avem concerte pe litoral, e un contract pe care îl avem de 10 ani.Este bine la Eforie Nord, mă simt ca în Cuba! Cânt și piese românești, precum „Lalele, lalele”, dar tot în stil latino. Iar pe 2 noiembrie vom susține la Iași un recital, în cadrul Festivalul internațional de muzică latino intitulat VenVen”.

Ea ne-a mai dezvăluit și cum se răcorește vara, care este meniul ei preferat, în zilele caniculare: „Ador limonada rece, cu multă zeamă de lămâie, nu beau alcool, iar ca mâncare îmi place foarte mult salata verde cu ton, castraveți, roșii și zeamă de lămâie. E o mâncare ușoară, de vară. Nu țin diete, îmi place tot ce îngrașă”.

 „Cuba trece printr-o perioadă de inflație foarte mare”. Cât costă o pâine?

 Artista de muzică latino ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre prețurile, la mâncare, din țara natală:

„Cuba trece printr-o perioadă de inflație foarte mare, dar, totul este acum scump în întreaga lume. O pâine, în Cuba, este în jur de un euro, dacă transformi din peso cubanezi. Mult, pentru salariile de acolo.

Măcar în România ai varianta să cumperi mici, și cu un leu și cu șase lei, dacă mai cauți. Acolo, în Cuba, prețurile sunt aceleași, peste tot, pleci cu bani ficși, de acasă, la cumpărături. Dar, te descurci, oriunde ai fi. Și în Cuba se mai împrumută oamenii, ca în România”.

Pe plan personal, Biu trece printr-o perioadă benefică, fiind mulțumită sufletește:

„Am un iubit, este cubanez, nu îi dau numele, e mai bine așa. Nu știu dacă mă mărit, dacă mă va cere vom vedea. Acum suntem bine, liniștiți, ceea ce e foarte important”, ni s-a mai confesat Biu Marquetti, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net