Cine e Matei Negrescu, noul concurent Ferma 2019. A fost ispită la Insula Iubirii

Ultima actualizare:

    Cine este Matei Negrescu, noul concurent Ferma 2019Foto Instagram
Cine este Matei Negrescu, noul concurent Ferma 2019Foto Instagram

Alte schimbări la Ferma! După ce Ioana Filimon s-a reîntors în competiție, în urma eliminării din duelul cu bandita Geanina Ilieș, se pare că de data aceasta Miss România 2016 a venit cu forțe proaspete și cu..ajutoare.

Matei Negrescu este noul concurent Ferma 2019 și, dacă vi se părea cunoscut, aveți dreptate! Tânărul nu este străin de micile ecrane, participând în postura de ispită în două sezoane ale emisiunii Insula Iubirii, difuzată de Antena 1.

Iată că acum Matei a decis să schimbe taberele, concurând în show-ul de la Pro TV, însă acesta are experiență în domeniu, având în vedere că a făcut parte din mai multe emisiuni TV, de-a lungul timpului, colaborând în repetate rânduri cu vedete autohtone.

De-a lungul anilor, Matei Negrescu, în vârstă de 28 de ani, a activat ca actor, dar și ca fotomodel. A apărut în mai multe reclame TV alături de vedete precum Alice Peneacă.

Se pare că tânărul își ia în serios acum dorința de a apărea pe micile ecrane și că ar fi semnat un contract cu conducerea, intrând, astfel, în lupta pentru marele premiul în valoare de 50.000 de euro.

Matei este pregătit să facă față provocărilor din Ferma
Matei este pregătit să facă față provocărilor din Ferma

Concurenții deja aflați în Fermă nu știu niciodată ce surprize îi așteaptă și, dacă strategiile lor funcționează momentan cu „veteranii” emisiunii, care s-au aflat acolo încă de la început, cine știe cum se vor adapta și cum vor reacționa concurenții noi. Aceștia pot înclina balanța în favoarea fermierilor sau a bandiților, iar acest lucru îi pune, cu siguranță, în dificultate pe mebrii fiecărei „baricade”, având în vedere că lupta din Fermă a început să devină una crâncenă. Săptămâna aceasta Cătălin Zmărăndescu a ajuns fermier șef, chiar dacă a intrat de puțin timp în competiție.

Matei Negrescu, ispită la Insula Iubirii

Matei a jucat rolul de ispită masculină în două sezoane ale emisiunii Insula Iubirii, reușind să câștige atât admirația concurentelor, cât și pe cea a telespectatoarelor, care nu au putut ignora șarmul tânărului. Acesta a fost numit la un moment dat „ispita supremă”, deoarece cele mai multe concurente, dar și concurenți, se temeau de „farmecele” lui, care le-ar fi putut strica rapid relațiile. Astfel, Matei Negrescu a reușit să facă senzație în cele două sezoane ale show-ului filmat în Thailanda, iar acum se pregătește să-și demonstreze calitățile la Ferma. Rămâne de văzut dacă va face cuceriri și în noua emisiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net